2777
2789

من میخوام برای اهدا به شیرخوارگاه شهرمون چندتا قوطی شیرخشک و‌پوشک بگیرم 

به نظرتون چه شیرخشکی مناسبه و قیمتش چنده؟!

پوشک‌چی بگیرم ؟!

شیر خشک که با کد ملی میذن فقط 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزاد نمیدن یعنی؟؟؟؟

شوهرم میگه ازادم میخوام بخرم شماره ملی ازم میخوان برا پسرمون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من پارسال می‌خریدم کد ملی نمیخاستن😶

شاید برا بزرگسالو میخریدی چون شیر خشک برا بزرگسالم داریم ولی الان من از همسرم پرسیدم گفت ازادم خریدنی شماره ملی پسرمونو میپرسن 

در حقیقت ما هر سال برای سالگرد فوت پدر و مادر همسرم غذا درست میکردیم میدادیم به کارتن خوابها.

امسال گفتم یا بریم خانه سالمندان یا بریم شیرخوارگاه کمک‌کنیم 

خانه سالمندان خیلی از نظر روحی داغونمون میکنه هرچند همین الانم که دارم به شیرخوارگاه فکر میکنم اذیتم 

شیرخوارگاه هم فقط شماره کارت داده 

ما دوست داریم فیزیکی باشه کمکمون 

شاید برا بزرگسالو میخریدی چون شیر خشک برا بزرگسالم داریم ولی الان من از همسرم پرسیدم گفت ازادم خریدن ...

نه عزیزم شیر خشک کودک بود روش نوشته بود اما من برا بچه نخریده بودم

نمیدونم شاید بعضی داروخونه ها اینجوری باشن گلم