2777
2789

سلام عزیزانم

این تاپیک نظرسنجیە برای اینکە ببینم آسیبهایی کە ممکنە یە نامادری بە یک کودک وارد کنە چیا هستن؟؟

ممکنە آدم از دید خودش متوجە نباشە،ولی کودک اون رو‌خیلی بزرگ ببینە

هرچند هستن مادرهایی کە آسیبهای خیلی جدی بە فرزندشون وارد میکنن،کم نمیخونیم تو همین سایت،ولی درنهایت احتمال اینکە اون فرد مادرشو ببخشە خیلی زیادە

ولی معمولا کسی نامادری رو نمیبخشە

مدتی پیش خوندم همینجا،یە نامادری بچە رو سرظهر تو‌گرما بیرون میکرد از خونە،طفلی پسرە جاییم نداشت برە

اگە شما هم تجربەی مشابە دارین لطفا برام بنویسید.اگر لطف کنید دوستاتونم تگ کنید میخوام پربازدید بشە

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نداشتم ،مادرم خداروشکر سایه شون هست.

اماهمسرداییم فوت شد بعدپنج سال داییم تازه سه ماهه ازدواج کرده خانمش قهرکرده رفته دیشب پدرومادرم رفتن باداییم صحبت کنن آخرسر داییم گفت دلیل اینکه نمیخوام برگرده این هست که تعادل روانی نداره فیلم های پرت کردن بچه ازبالای پل وپشت بوم و....نشون بچه هامیداده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
یاخداااا😨 بچە رو‌میترسوندەچندسالشە دخترداییتون

دختر داییم چهارم،پسرداییم سوم،بعد داییم گفت مثلا خودشو کوبید توی دیوار که غش کنه درصورتیکه دایی من شغلش همینه متوجه راست ودروغ میشه.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
واییی

خیلی مهربون بود،خیلی اجتماعیه،بنده خدا اما مشکل اعصاب داشته و ما نمیدونستیم پنج سال بوده زیرنظر مشاور بوده داییم اطلاع نداشته