2777
2789

منم دلم برای مادرم میسوزه وگرنه تا الان ده بار خودمو کشته بودم راحت شده بودم حیف خواهر برادر ندارم مامانم خیلی درد میکشه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید اون ور ترسناک تر باشهبه هر حال که می‌ریم عجله نکنکی می‌دونه شب آخرش کیه؟

شایدم دیگه هیچی نباشه

خاموشی مطلق 

و راحت شیم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

گلم برات دعا کردم انشالله مشکلاتت حل بشه

بعید میدونم دیگه حل شه

ولی ممنونم لطف کردی

چی شده عزیزم ؟

همه چی . ۳۹ سالم شد و ازدواج نکردم و هیچ پخی نشدم و هنوز درگیر کارای خونه هستم و کارای مادرم . کلا همیشه آچار فرانسه و کیسه بوکس بودم تو زندگیم . هر کی با هر کی مشکل داره به من میگه . باید خفه بشم هر کی هر چی دلش میخواد بگه بهم . وقتی از بچگی متولد ازدواج دوم باشی همین میشه دیگه . 

کاربری دو نفره