2777
2789

دیگه نرم خونه باباش حداقل دوهفته یبار ماهی یبار،

رفتیم به اصرار شوهرم امشب خونه باباش،شوهرم غذا از هیئت گرفته بود گفت بقیم هستن بریم اونجا بخوریم دورهم،گفتم باشه،بعد رفتیم دیدیم کسی نیس خواهرشو داداشش رفته بودن خونه و کسی نبود،من رفتم ماست بردارم دیدم نعنا داره و از اونجایی که مادرشوهرم درست میکنه پرسیدم ماستا کجا بوده،دیدم پدرشوهرم که اخماش توهم بود گفت ماسته خره. میخای ماست خره..من کامل توشوک رفتم چیزی نگفتم و ماستم برنداشتم،بعد پرسیدم بچه ها کجان  مادرشوهرم گفت  اخه امشب که شب مهمونی رفتنواینا نیس..من بازم هیچی نگفتم،بعدم دخترشو اون عروسش اومدن مادرشوهرم پاشد دوباره بره هیئت و من تنها موندم خونشون پدرشوهرمم که توقیافه..اونقدر بهم برخورده بود که حد نداشت..همه اینام شوهرم میبینه میدونه ولی حریفش نمیشم که ارتباطمو قطع کنم،من هفتع ای یبار میرم ولی بازم زهرشونو میریزن..شوهرمم سرم تلافی درمیاره نرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا به شوهرت بگو

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

چه بی ادبن 

بذار شوهره بره خودت نرو اصلا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چی بگم والاع 

رفتارشونو میبینه چیزی نمیگه ؟

ندید بهت گفت ماست خره و ...؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میگفتی عه به خودکفایی رسیدی بالاخره ماست خودتو دادی بیرون😐

به شوهرت بگو از هرچندبار که میره توباهاش بری،باارامش حرف بزن ایشالا درست بشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بگو کوری نمیبینی چقد بی حرمتی میکنن وقت و بی وقت میریم خونشون، چی رو میخاد تلافی کنه، نهایت اونم خونه پدر تو نمیاد که اصلا نیاد، من جای تو بودم فقط مناسبت‌ها میرفتم، من یک ساختمون هستم فقط مناسبت‌ها میرم نیم ساعت میشینم برمیگردم، دیگه اصلا نمیرم مگر اینکه خودشون صدام کنن برا کاری چیزی، خیلی خوش زبون و خوش برخورد هستن قوم شوهرهای ایرانی که تندتند هم بریم دیدارشون