رفتیم به اصرار شوهرم امشب خونه باباش،شوهرم غذا از هیئت گرفته بود گفت بقیم هستن بریم اونجا بخوریم دورهم،گفتم باشه،بعد رفتیم دیدیم کسی نیس خواهرشو داداشش رفته بودن خونه و کسی نبود،من رفتم ماست بردارم دیدم نعنا داره و از اونجایی که مادرشوهرم درست میکنه پرسیدم ماستا کجا بوده،دیدم پدرشوهرم که اخماش توهم بود گفت ماسته خره. میخای ماست خره..من کامل توشوک رفتم چیزی نگفتم و ماستم برنداشتم،بعد پرسیدم بچه ها کجان مادرشوهرم گفت اخه امشب که شب مهمونی رفتنواینا نیس..من بازم هیچی نگفتم،بعدم دخترشو اون عروسش اومدن مادرشوهرم پاشد دوباره بره هیئت و من تنها موندم خونشون پدرشوهرمم که توقیافه..اونقدر بهم برخورده بود که حد نداشت..همه اینام شوهرم میبینه میدونه ولی حریفش نمیشم که ارتباطمو قطع کنم،من هفتع ای یبار میرم ولی بازم زهرشونو میریزن..شوهرمم سرم تلافی درمیاره نرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معمولا ادمها میرن هیئت و مراسم، ممکنه اذیت شن کسی بیاد.
دلتم ماست میخواد تنهایی نرو سر یخچال شون.
از مادرشوهر یا همسرت بخواه اگر دارن بهت بدن.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
چیز کمی نبوده . به همسر گرامی بگو ؛ من تا یک ماه سر نمیزنم خونتون چون از برخوردشون بسیار ناراحت شدم. و حالا هر برخوردی هم کرد.. حداقل ش اینه که متوجه دلخوریت شده. خودش هم دیده نمیتونه انکار کنه. و دفعه بعد بهتر برخورد میکنه با این قضیه
شب های مناسبت خونه کسی نرید بهتره. معمولا ادمها میرن هیئت و مراسم، ممکنه اذیت شن کسی بیاد. دلتم ماس ...
عزیزم ما مهمونی نرفتیم..شوهرم بااونا هیئت رفته بود غذارو اونجا نخورده بود خاس بیاد دورهم بااونا شام بخوریم..نمیدونست خواهرشو زن داداشش نیومدن زنونه..و نمیدونست اونا قراره بعد برن جای دیگه هیئت..وگرنه تمام گفته هاتو خودمم میدونم