2777
2789
عنوان

چی فک میکردیم چی شد

232 بازدید | 31 پست

خانما قصد ناراحت کردن یه سریا رو ندارم

ولی خودم به فکر فرو رفتم

امشب داشتم فک میکردم چند تا از دوستام که دوس پسر داشتن و باهاشون رابطه هم داشتن، با همونا ازدواج کردن و خیلی راضین، خب خدا رو شکر

منی که انقد به خاطر خدا، صبر کردم، و با کسی وارد رابطه نشدم، ۲۹ سالمه، و دریغ از یه حس خوب. با اینکه خوشگلم، قدم بلنده، از سنم کمتر نشون میدم، تحصیلاتمم بالاس، چی شد؟ گفتم به موقعش خدا کسی رو میاره، ولی انگار توهم زدم! همش دروغ بود؟ حتی آدم خوبی هم سر راهم قرار نگرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم ۲۲ سالمه با همین تفکر شما دقیقا دارم پیش میرمیعنی واقعا خبری نیست؟😕

اطراف من که خبری نیس، ولی همچنان معتقدم مردا در حدی نیستن که پاکی و نجابتتو حروم کنی براشون

فعلا که همه چی شده به کام عوضیها ،گاهی افرادی میبینم که هر کار کثیفی می‌کنند و حتی با پول مردم مکه و کربلا هم میرن به فقیر هم کمک می‌کنند. واقعا میگم اینا این دنیا که عشق و حال کردند یعنی اون دنیا هم با این کارای خودشون لابد قراره عشق و حال کنن دیگه  پس تکلیف عدالت چی میشه

اطراف من که خبری نیس، ولی همچنان معتقدم مردا در حدی نیستن که پاکی و نجابتتو حروم کنی براشون

شاید باورت نشه ولی هرلحظه میگم اگه واقعا عشق واقعی پیدا نشد چی؟؟همین دغدغه شده برام

اصلا سر این چیزا به خدا گلایه نکن .مثلا اونا رابطه نامشروع داشتن بعد ازدواج کردن الان قله فتح کردن با گناه کردن به خواسته شون رسیدن کجاش هنره .همه یه سرنوشتی دارن .صبر داشته باش .تو از آینده خبر نداری