2777
2789
عنوان

چی فک میکردیم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست
چه سربلندی؟ خدا بخشنده و مهربونه، اونا رو هم میبخشه.چه فرقی بین من و اونا هس؟

کی گفته هرکی گناه کنه می‌میبخشش چرا از خودتون فتوا میدین گفته ذره ای کار نیک کنی حساب میکنم همینطور ذره ای کار شر کنی حساب میکنم

چه خوب که این سوال برات پیش اومد از الان مسئولیتت سخت تره چون فهمیدی میتونی اونجور هم زندگی کنی و وسوسه شدی قطعا باور کن اگه بازم همین انتخاب رو داشته باشی خدا نتیجه صبرت رو میده فقط بسپار به خودش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته یابایدتوی خواستگارایی که حدود۲۰سال میان یکیوانتخاب کنی یابعدش دیگه بایدخودت دست بکاربشی مخ ...

هیچ آدم مناسبی بینشون نبود. میدونم شانس مخ زنی هم ندارم. فردا با کسی دوس بشم آبرومو میبره تهشم میره بغل اکسش

انگار فقط ما بد بودیماحساس میکنم گول خوردم

منم یکبار حس کردم ما که خوب بودیم ضرر کردیم و اشتباه کردیم ،شاید حق با اونایی بوده که بهشون میگیم بد.ولی واقعا نتونستم هیچوقت حق الناس کسی رو بالابکشم و مثل همون بدها باشم

هیچ آدم مناسبی بینشون نبود. میدونم شانس مخ زنی هم ندارم. فردا با کسی دوس بشم آبرومو میبره تهشم میره ...

تودیگه خیلی بیشناسی 

معمولن یه مناسب بوده به امیدیکی بهتر ردش کردن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
اصلا سر این چیزا به خدا گلایه نکن .مثلا اونا رابطه نامشروع داشتن بعد ازدواج کردن الان قله فتح کردن ب ...

خوب من الان تنهام. مثل هر آدم دیگه ای دارم از این تنهایی رنج میبرم. ولی اونا خیلی سرزنده و شادن، با خیال راحت هم دارن پیشرفت میکنن در کنار همدیگه. چون همدیگه رو دارن به هم انگیزه میدن. ولی من چی؟؟ تا میام یه صفحه کتاب بخونم اصلا دل و دماغشو ندارم

کی گفته هرکی گناه کنه می‌میبخشش چرا از خودتون فتوا میدین گفته ذره ای کار نیک کنی حساب میکنم همینطور ...

خب الان دارن کار نیک میکنن... کاریم به کسی ندارن. چه بسا توبه هم کرده باشن

یعنی فکر میکنید دختری که با هیچکس پر رابطه نبوده و به قولی مریم مقدس وار زندگی کرده خدا برای پاداش ی ...

فک میکردیم ما هم سهمی از این روزگار داریم اگه ناراحت نمیشی