2777
2789
عنوان

شما سر انتخاب اشتباهتون میمونید

158 بازدید | 25 پست

مثلا یه چیزی به عنوان مثلا رشته تحصیلی چه میدونم خرید یه وسیله ای یا  انتخاب شریک زندگی، شغل و...  

اولش فکر کنید خوبه ولی مثلا بعد یه مدت بفهمین یه ایراداتی داره یا اینکه ادامه بدبن به ضررتونه 

بازم ادامه میدین یا مسیرتون رو عوض میکنید؟ 

من به شخصه ببینم یه انتخاب اشتباه داشتم تا یه جایی براش تلاش میکنم که درست بشه ولی متوجه بشم اشتباه کردم رهاش میکنم بعد بعضیا میگن این یعنی این شاخه اون شاخه کردن 

بعد یه سریع رو میبینم فقط پایبند یه سریع چیزان تو زندگیشون که حتی اگه توش ضرر هم باشه یا حتی اینده ای هم نداشته باشه باز دو دستی چسبیدنش  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکردم این کار رو ،یه رشته ای رو تا ارشد خوندم دیدم بازار کارش خوب نیست ،تغییر مسیر دادم و یه ارشد دوم‌گرفتم و تو اون مشغول به کار شدم‌

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بعضی وقتا اشتباهات و نمیشه جبران کرد. 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

درستش همینه ولی من متأسفانه قدرت رها کردن اشتباهاتمو نداشتم و باهاش میسوزمو میسازم 🥲

منم مثل شما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سخته 🥹❤️‍🩹

خیلی🥺🫂🚬

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂