2777
2789

سلام میشه منو راهنمایی کنین که چیکار کنم لطفاً 🥲💔🙏🏻

من ریاضیم بشدت ضعیفه ینی در حد جدول ضربم حتی نیستم روزاییم که امتحان ریاضی داشتیم میشنستم تفریح میکردم و واقعا بدم میاد از ریاضی هیچوقتم نخوندمش هیچوقتم نتونستم ارتباط بگیرم با ریاضی
همیشه خدا درسای دیگه رو مثل چی میخوندم حتی براشون گریه میکردم و ناراحت میشدم سر نمره اما ریاضی نه .. از مسئله و فرمول هم متنفرمم
حالا امسال برای انتخاب رشته موندم
خودم توی فکرم که برم انسانی
چون حفظیاتم خوبه و ریاضی کمتر داره حداقل و خب علاقه دارم یه جورایی بهش
اما خانوادم میگن انسانی آینده نداره برات
و ظرفیتش کمه و اگرم میری انسانی فقط فرهنگیان وگرنه دیگه به درد نمیخوره
اگه فکر می‌کنی که میتونی فرهنگیان قبول بشی برو .. راجب رشته حقوق هم گفتم و مامانم گفت حقوق به درد تو نمیخوره شهر کوچیکه مگه چندتا وکیل میخاد تو چرا بری حقوق ، آزمونش سخته مگه کار هر کسیه و..
میگن برو تجربی ، فیزیک و شیمی و ریاضی رو درحد پاس کردن بخون بعد میبریمت دانشگاه آزاد ، زبان انگلیسی هم کامل یاد بگیر بری رشته زبان ..🥲💔 بخدا موندم خیلی گیجم
من واقعا علاقه ای به رشته تجربی ندارم
توی درساش هم مطمئنم لنگ میزنم
می‌دونم اگه انسانی برم نمیگم مخ انسانیم ولی خب حداقل خیلی بخونم شاید بتونم و..
باز آینده رو هم در نظر میگیرم
انسانی برم شاخه های کمتری داره و فقط فرهنگیان دیگه هیچی نمیشم 💔
ولی خب تجربی برم دانشگاه آزاد میتونم برم زودتر برم سرکار و رشته زبان میتونم برم فرهنگیان هم میشه
ینی راه بیشتر دارم تا انسانی
خب من چه غلطی کنم
انسانی دوس دارم ولی آینده ای نداره ( البته نمیدونم که این طرز فکر من درسته یا نه و..)
تجربی برم به درساش علاقه ندارم و خب شاید برام آینده ای داشته باشه

تروخدا بگید چیکار کنم من خودمو خیلی دست کم میگیرم یا واقعا اینطوریه..🥲🥲💔

من ریاضیم بشدت ضعیفه ینی در حد جدول ضربم حتی نیستم روزاییم که امتحان ریاضی داشتیم میشنستم تفریح میکردم و واقعا بدم میاد از ریاضی هیچوقتم نخوندمش هیچوقتم نتونستم ارتباط بگیرم با ریاضی 

همیشه خدا درسای دیگه رو مثل چی میخوندم حتی براشون گریه میکردم و ناراحت میشدم سر نمره اما ریاضی نه .. از مسئله و فرمول هم متنفرمم

حالا امسال برای انتخاب رشته موندم

خودم توی فکرم که برم انسانی 

چون حفظیاتم خوبه و ریاضی کمتر داره حداقل و خب علاقه دارم یه جورایی بهش 

اما خانوادم میگن انسانی آینده نداره برات 

و ظرفیتش کمه و اگرم میری انسانی فقط فرهنگیان وگرنه دیگه به درد نمیخوره

اگه فکر می‌کنی که میتونی فرهنگیان قبول بشی برو .. راجب رشته حقوق هم گفتم و مامانم گفت حقوق به درد تو نمیخوره شهر کوچیکه مگه چندتا وکیل میخاد تو چرا بری حقوق ، آزمونش سخته مگه کار هر کسیه و..

میگن برو تجربی ، فیزیک و شیمی و ریاضی رو درحد پاس کردن بخون بعد میبریمت دانشگاه آزاد ، زبان انگلیسی هم کامل یاد بگیر بری رشته زبان ..🥲💔 بخدا موندم خیلی گیجم

من واقعا علاقه ای به رشته تجربی ندارم 

توی درساش هم مطمئنم لنگ میزنم 

می‌دونم اگه انسانی برم نمیگم مخ انسانیم ولی خب حداقل خیلی بخونم شاید بتونم و.. 

باز آینده رو هم در نظر میگیرم

انسانی برم شاخه های کمتری داره و فقط فرهنگیان دیگه هیچی نمیشم 💔 

ولی خب تجربی برم دانشگاه آزاد میتونم برم زودتر برم سرکار و رشته زبان میتونم برم فرهنگیان هم میشه 

ینی راه بیشتر دارم تا انسانی 

خب من چه غلطی کنم 

انسانی دوس دارم ولی آینده ای نداره ( البته نمیدونم که این طرز فکر من درسته یا نه و..) 

تجربی برم به درساش علاقه ندارم و خب شاید برام آینده ای داشته باشه

تروخدا بگید چیکار کنم من خودمو خیلی دست کم میگیرم یا واقعا اینطوریه..🥲🥲💔

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا 🥲😂

بعنوان کسی ک تجربی بوده بهت میگم

تجربی ک بری همیشه احساس ناکافی بودن میکنی:)

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

چند خط ازشو خوندم 

عزیزم فرهنگیان مگه بده؟ 

من خودم ورودی دوازدهم تجربیم دوستدارم فرهنگیان قبول بشم

تازه فرهنگیان واسه انسانی رشته های بیشتریم داره برو انسانی چون گقنی ریاضیت ضعیفه