2777
2789
عنوان

جوابمو شنید از این رو به اون رو شد

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 38 پست
اره خب خودش تحمل نداره بشنوه فقط دلش میخواد من. خورد کنه تا کم نیاره اما دیگه بریدم

غلط کردن

مردا همینن

خودشون شکم گنده بدون مو درست حسابی بدن پشمالو

اخلاق صفردهن بو گندو

بعد برای زنا تاالت تناسلی شون نظر میدن فلان باشه بهمان باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردنمردا همیننخودشون شکم گنده بدون مو درست حسابی بدن پشمالواخلاق صفردهن بو گندوبعد برای زنا تاال ...

خسته شدم امشب هیزی هاش اوند جلوم دیگه زدم به سیم اخر 

دلیل نمیشه چون مرد هستن هر شوخی و هر حرفی را مجاز بدونن 

اره خب خودش تحمل نداره بشنوه فقط دلش میخواد من. خورد کنه تا کم نیاره اما دیگه بریدم

وای اسی چقد بی جنبه ای؟

شوهرمنم از این چیزا گوش میکنه و بهم اشاره میکنه و میگه یاد بگیر منم میگم چشم عشقم تو جون بخواه 

به شرطی که توام هوامو داشته باشی و نازمو خریدار باشی🥰

واقعا خیلی بد حرف زدی باهاش،من این حرفارو به شوهرم بزنم دیگه نگامم نمیکنه 

اخلاقت تنده،منظورش این نیست لباس زیبا بپوش و …

منظورش اینه عین خانوما ناز نازی و مهربون و شوخ طبع ولی مغرور باش

من جای شوهرت قلبم تیرکشید

پیر میکنن آدمو امثال شوهرت 😑

نمیدونم این همش داره تو اینستا فیلم زشت و ... میبینه میخوای خوب دربیاد از اب 

من دیگه بریدم دلش جذابیت میخواد ،جذاب میشی دلش زن چاق میخواد چاق میشی ، نازدار میخواد ، نازدار میشی 

....

دیگه واقعا نتونستم جلو خودمو بگیرم گفتم بذار بدونه وقتی به من حس بد میده چه طوریه

وای اسی چقد بی جنبه ای؟شوهرمنم از این چیزا گوش میکنه و بهم اشاره میکنه و میگه یاد بگیر منم میگم چشم ...

شوهر شما مدام چشمم دنبال باس ن و سی نه پلنگ ها تو خیابون میچرخه ؟ دایم فیلم س ک سی میبینه ؟

من میبینم ازش بهشم گفتم خودشم میدونه 

نمیدونم این همش داره تو اینستا فیلم زشت و ... میبینه میخوای خوب دربیاد از اب من دیگه بریدم دلش جذابی ...

هرموقع دلش یه مدل تازه خواست یه آینه بکوبون فرق سرش آدم شه😂

شرمنده اگه خشونت داشت پریودم چشام و خون گرفته 😂😂

وای اسی چقد بی جنبه ای؟شوهرمنم از این چیزا گوش میکنه و بهم اشاره میکنه و میگه یاد بگیر منم میگم چشم ...

اولش هم هیچی نگفتم ، ولی وقتی دیدم اصلا براش مهم نیست ناراحت بشم گند زدم بهش

شوهر شما مدام چشمم دنبال باس ن و سی نه پلنگ ها تو خیابون میچرخه ؟ دایم فیلم س ک سی میبینه ؟من میبینم ...

نه قبلا میدید منم بهش گفتم رابطه ای که قرار باشه با دیدن زن‌های لخت وکثیف شروع بشه و تحریکت کنه اصلا برام ارزشی نداره،بیا کارتو بکن و فقط تخلیه کن منم هیچ لذتی ازت نمیخوام که بگیرم ،اگه من اونقدر برات جذاب نیستم که تحریک بشی پس همون بهتر که زودتر کارتو بکنی و بری 

اونم کم کم گذاشت کنار الان دیگه اصلا نمیبینه،

تو سرش نزن،از کلمات مثبت استفاده کن بگو تو با حیایی مثل ۹۰درصد مردها 

هیچوقت نگو مردها همشون هیزن و دنبال ما زن‌ها هستند 

اتفاقا بگو فلان جا رفتم فلان مرد چقدر سربه زیر و متین بود 

چقد نجیب بود فلان بود همیشه مردهای پاک و سربه زیر رو مثال بزن من اینکارا رو‌کردم یه جوری گفتم که نفهمه منظور دارم،مولا میگفت یعنی میگی من خوب نیستم میگفتم نه عشقم توام خیلی آقایی و چشم پاکی 

خلاصه اسی هیچی اندازه ی سیاست و الفاظ مثبت کاربهت نمیده

یادمه خواهرم چندین بااار به شوهرش گفت تو فلانی و کی به تو‌نگاه میکنه و زشتی و فلان 

آخرم شوهرش افتاد دنبال زن ها و داشت حتی زن هم میگرفت ولی خواهرم با دختره صحبت کرد و نذاشت 

میخوام بگم شوهرتو سرکوب نکن بهش کمک کن بتونه آدم درستی باشه، 

نه قبلا میدید منم بهش گفتم رابطه ای که قرار باشه با دیدن زن‌های لخت وکثیف شروع بشه و تحریکت کنه اصلا ...

بابا شوهر شما ادم بشو بوده 

این کثافت میبینه دختر بیشتر از هر چی به ما نیاز داری ، تاپیک قبلیمو بخون 

من دارم جون میکنم دخترم تو طیف نره از کار میاد میره پا اینستا 

هزاربار بهش گفتم کاش حالا 

چیز خوب هم یاد میگرفت