2777
2789
عنوان

جوابمو شنید از این رو به اون رو شد

308 بازدید | 38 پست

شوهرم داشت یه کلیپ طنز میدید ،تو کلیپ میگفت :خانوم شما که ناز نمیکنی شوهرت سرد میشه و ...

شوهرم هم به خنده به من اشاره میکرد ، دید من ناراحت شدم و رفتم بازم نشسته بود و می تندید 

منم برگشتم بهش گفتم خیگی ،قهوه ای شکم گنده ، شاخ دار زشت ،،، تو که به من اشاره می کنی برو ببین دم باشگاه مردانه چقدر پسر خوشتیپ میاد بیرون ، تو  هر وقت مثل اونا شدی حق داری از من ایراد بگیری 

این بار هزارمشه این کارو میکنه و مثال ها را رو من خالی میکنه 

به خدا از بس چپ و راست اذیت میکنه و ایراد میگیره جونمم که دربارم بهش بدم بی چشم و رویه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با این لحنی که شما داری مشخصه که ازتون میخواد ناز داشته باشی 

آخه کی به شوهرش میگه خیگی؟ مگ لات تو محلی عزیزم ؟ به عنوان به دوست گفتم زندگیتو الکی از هم نپاشون

عزیزم با این لحنی که شما داری مشخصه که ازتون میخواد ناز داشته باشی آخه کی به شوهرش میگه خیگی؟ مگ لات ...

اخه ناز هم میکنم باز دوباره یه چیز دیگه مداوم ادمو تحقیر میکنه هرجوری که بتونه 

کارش مقایسه نبود داره بهت میفهمونه که دوست داره یه خانوم پر از ناز باشی

نه خودش میدونه من لباس قشنگ میپوشم همیشه تمیزم ، به خودم میرسم اما هر بار یه ایرادی میگیره 

داشت میخندید و اشاره می کرد به من ، کلا خیلی هیزه گاهی خودشم میدونه خیلی دنبال بقیه است