2777
2789

میگه:

من فقط با تو اینطوری حرف میزنم با هیچ کس تا حالا اینجوری صحبت نکردم

بیشتر از همه برای تو وقت میذارم

من یه چیزایی رو به تو میگم که به هیچ کس تا حالا نگفتم به هیچ کسسس

من بخاطر تو خودمو ناراحت میکنم تا تو ناراحت نباشی

بخاطر من این کارو بکن با لحن مهربون و التماس گونه

زنگ میزنه پیشم گریه می کنه وقتی ناراحته

از ناراحتیاش بهم میگه

خیلی باهام مهربون حرف میزنه

وقتی صدام میزنه با لحن خاصیه

دوست داره و براش مهمی

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

چون با یکی در ارتباط بودم اولش اینجوری بود که در حال حاضر فقط با تو حرف میزنم دلم خیلی زود برات تنگ میشه کاش بودی بعلت میکردم و از این حرفا ولی بعدش که من وابسته شدم خودش رو زد به اون راه 

واقعا باور می‌کنین؟جملات اولش ک جملات همه ی پسراس راستش

و قسمتای دیگ، معلومه ک برا دوست داشتن نیس کمبود عواطف داره و از هر جا ک بیشتری حسش کنه میره همون سمت، راستش این حسی بود ک من گرفتم

منظورتون چیه؟

یعنی بعضی ها اینجوری مخ میزنن بعد میگن فلان کار برامون انجام بده که اخلاقی نیست یا عاقلانه نیست میگن اگه منو دوست داری اینکار بکن وگرنه میرم

آقا هستم