2777
2789

تا به حال هیچ کار زیبایی انجام ندادم ولی به شدت به همون داشته هام رسیدم مثل پوست و دندونم

ابروهای کشیده موهای فر، هیچ کدوم از معیارای امروزیا رو ندارم مثل دماغ عملی زاویه فک ولی سال هاست ورزش میکنم و سرحالم

گاهی حس میکنم شبیه رودابه و سودابه، گردآفرید و فرنگیس و پوران دختم همون قدر ساده 

نمیدونم کارم درسته یا نه که سادگی رو انتخاب کردم گاهی حس میکنم هم رنگ جماعت نیستم، البته کاریم به کسایی که عمل زیبایی میکنن ندارم چون یه انتخابه کاش اکثر اونام کاری به ما ساده ها نداشته باشن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک هرکی نچرال باشه خیلی  بیشتر به دلم میشینه همه آدما نمک خاصی دارن زیاد عمل کردن نمک چهره رو میگیره

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

منم هیچ کار زیبایی رو صورتم تاحالا انجام ندادم حتی فیبروز ابرو و کاشت مژه و...

چهره ی عملی و غیر طبیعی هم نمی‌پسندم ولی دوست دارم دماغمو عمل کنم شوهرم نمی‌ذاره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲