2777
2789
عنوان

ظاهرم یه جوریه احساس میکنم از دل شاهنامه بیرون زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من ابروهام دست نزدم بینیم عقابیه مثل کتیبه های بیستون

خوب کاری میکنی گلم همینطوری خودت دوست داشته باش منم بینیم بزرگه از امضا مشخصه ولی خدارو شکر میکنم سالم هستم سعی میکنم با همه خوب باشم تاحالا مشکلی واسم پیش نیومده 

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

منم هیچ کار زیبایی رو صورتم تاحالا انجام ندادم حتی فیبروز ابرو و کاشت مژه و...چهره ی عملی و غیر طبیع ...

من اجازه میده ولی دوس ندارم یه زمانی ذوقشو داشتم ۱۹ سالم بود مادرم اجازه نداد

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

زنده باشی عزیز

دختر منم شبیه نقاشی های مینیاتوریه دماغش هم به روز کوچولو داره ولی عمل نمیکنه عاشق تاریخه و میگه شبیه جدم کوروش کبیرم😂

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
زنده باشی عزیزدختر منم شبیه نقاشی های مینیاتوریه دماغش هم به روز کوچولو داره ولی عمل نمیکنه عاشق تار ...

ممنونم خدا حفظ کنه دخترتون

من بینیم کامل عقابیه شبیه کتیبه های بیستون و طاق بستان منم دیگه بی خیال عملش شدم دیگه ۳۰ رو رد کردم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

ممنونم خدا حفظ کنه دخترتونمن بینیم کامل عقابیه شبیه کتیبه های بیستون و طاق بستان منم دیگه بی خیال عم ...

ممنونم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...