2777
2789
عنوان

مادرشوهرم می‌خواد طلاق بگیرم

3566 بازدید | 154 پست

یه سری با شوهرم دعوام شده بود 

من زنگ زدم خانوادم اونم زنگ زد خانوادش 

مادرش اومد خواست با مادر من درگیر بشه 

من گرفتم مادر شوهرم رو زدم موهاش رو کشیدم 

اونم شوکه شد نتونست کاری کنه 

شوهرم یک هفته باهاشون رفت دیگه ازش خبری نبود 

ولی برگشت ، یه سری حق و حقوق ازش گرفتم 

به شرط برگشتن ، الان شوهرم خوب شده 

ولی مادرشوهرم به شوهرم میگه زنت مادرت رو زده 

اخلاقی اینه نگهش نداری چرا باید زنی رو‌نگهداری 

که مادرت رو زده تو طرف زنت رفتی منو ندید گرفتی 

شوهرم بهش گفته من با زنم دعوام شده بود 

تو اومده بودی درستش کنی نه اینکه فتنه کنی 

دوستان من چیکار کنم با این مادرشوهر 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق نداشته سمت مادرت حمله کنه

تو هم زیاده روی کردی موهاشو کشیدی و زدیش

در نتیجه بهتره شیرفهمش کنی که دفعه آخرت باشه سمت مادرم حمله ور میشی و در آخر ی عذرخواهی کنی بابت رفتار زشتت

خواهرشوهر نداری ؟ .اگه عروسمون همچین کاری با مامانم کنه میرم از وسط دو نصفش میکنم .

بین زن ها حریف ندارم رزمی کار بودم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تازه میگی چیکار کنی با این مادرشوهر فکر کن قضیه برعکس بود کوتاه میومدی برو عذرخواهی کن

خودش حمله کرد 

کاتر اصلا خوب نبوده مادرشوهرم و زدی

احترام به بزرگتر واجبه 

اگر شوهرت مادر خودت و زده بود چیکار میکردی

شوهر بدبختیم احتمالا به خاطر مهریه و.. مجبورا داره تحملت میکنه 

فکر نکن دوست داره

چون از درن ناراحته که مادرش وزدی

حق نداشته سمت مادرت حمله کنهتو هم زیاده روی کردی موهاشو کشیدی و زدیشدر نتیجه بهتره شیرفهمش کنی که دف ...

اره خودش شروع کرد 

فک کن کسی مادرتو بزنه

حتی تصورشم نمیتونم بکنم

اگه صلاح میدونی ک کسر شان نیست ازشون معذرت خواهی کن از دلش در بیار

شوهرتون نمونست کاش بچت به اون نره فردا روز تو رو زدن عین سیب زمینی خیالش هم نباشه

لایک نفرمایید با تشکر

به نظرم ازش عذرخواهی کناشتباه از خودتون بوده پای خانواده رو کشیدین وسطبعدم زدیش

خودش حمله کرد