2777
2789
عنوان

روز تولدتون چیکار میکنید😬🌹

79 بازدید | 19 پست

کافه میرین کیک میبرین جنگل میرین خونه میمونید

من هر سال ب هیچ جام نبود ولی میخوام سال بعد خودم برا خودم گل بگیرم و برم بیرون 😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه ولی روز تولدم هرسال مزخرف ترین روز زندگیمه ک همیشه حالم گرفتس...ن کاری میکنم ن جایی میرم

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

براخودم کادومیخرم گاهی کیکم میپزم شوهرم تولدمنوبه هیچ جاش نیست ولی بچه هام درحدوسعشون برام جوراب میخرن😂بابام معمولایه حرکتی میزنه برام حالایاکیکه یاکادویاتبریک

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

هیچی اهل جشن واینانیستم اماخانوادم کادومومیدن همیشه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

😑😑😑نه والا 😂😂😂 نگرفتن هیچ کسی هم تبریک نگفت

تولدت کی هست؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

براخودم کادومیخرم گاهی کیکم میپزم شوهرم تولدمنوبه هیچ جاش نیست ولی بچه هام درحدوسعشون برام جوراب میخ ...

ای جونم😍😍😍چ تولد قشنگی مهم اینه که پر از صمیمیت و حال خوبه خدا همسر و بچه هاتو حفظ کنه عزیزم

ای جونم😍😍😍چ تولد قشنگی مهم اینه که پر از صمیمیت و حال خوبه خدا همسر و بچه هاتو حفظ کنه عزیزم

ممنونم

😑😑😑نه والا 😂😂😂 نگرفتن هیچ کسی هم تبریک نگفت

میفهمم منم همینم😂😂😂قبلنا یادشون بود الان نه مثلا میگفتن کیک بخریم میخوای؟😐😂منم میگفتم شما باید سورپرایز میگردین مثلا خودتون کادو میگرفتین

ولی میخوام از این ب بعد خودم ب خودم اهمیت بدم