2777
2789

سلام.خودتون یا کسی از اشناهاتون توی بیمارستان اریا زایمان طبیعی انجام دادن؟راضی بودن یا نه؟ممنون

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

سلام من آریا زایمان طبیعی داشتم .بله راضی بودم 

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کادرش راضی بودید؟من میخوام مامای همراه بگیرم رفتم پیش خانم نداف و قصدم این بود ک تو بیمارستان اروند زایمان کنم.خانم نداف گفتن دکتر نجفی گفته فقط اجازه داری مامای بیمارای من بشی تو اروند

گفت اگر میخوای چون دکترت نجفیان نیست باید بری اریا.

دکتر خودمم میگه من اروند رو ترجیح میدم و کادرش بهترن .موندم چیمار کنم

شما مامای همراه داشتین؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سلام من زايمان در آب بيمارستان آپادانا بودم عالي بود

اپادانا خصوصیه دیگه؟مامای همراه داشتید؟

از کادرش راضی بودید؟من میخوام مامای همراه بگیرم رفتم پیش خانم نداف و قصدم این بود ک تو بیمارستان ارو ...

نه ...مامای همراه نداشتم.

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

عزیزم میشه از زایمانت بگی؟ تا کجا اجازه میدادن همراه باهات بیاد؟ اخلاقشون خوب بود؟ مامای همراه نداشتی مشکلی برات پیش نیومد؟ رسیدگیشون چطور بود؟ 

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

من صبح ساعت ۴ با آبریزش مراجعه کردم و معرفی نامه ی دکترم رو بهشون دادم ...مامای شیفت معاینه ام کرد و گفت سه سانتی و طبق دستور دکترم بستری شدم....سه ساعت بدون درد بودم ...صداشون میکردم زود می آمدن...بعد از سه ساعت با دستور دکترم آمپول فشار تزریق شد و دردها شروع شد..دکترم هم یکبار اومد و معاینه کرد و دلداری داد و تلفنی با همسرم صحبت کرد.تمیز بود و اخلاقشون هم بد نبود بعد از سه ساعت و نیم درد ،به اتاق زایمان منتقل شدم و دکتر خودم رسید و زایمان کردم  ...من کسی همراهم نبود...مامای همراه هم نداشتم

من صبح ساعت ۴ با آبریزش مراجعه کردم و معرفی نامه ی دکترم رو بهشون دادم ...مامای شیفت معاینه ام کرد و ...

من دکترم هنوز بهم معرفی نامه نداده، میترسم قبل اینکه بهم بده دردم بگیره، گفت هنوز زوده

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
من صبح ساعت ۴ با آبریزش مراجعه کردم و معرفی نامه ی دکترم رو بهشون دادم ...مامای شیفت معاینه ام کرد و ...

من ممام بهم گفت نمیذارم به زائوم سخت بگذره حتی اگر بد خلقی کردن اخم هم میکنم بهشون!موندم دکتر رو چیکار کنم ک میگه پرسنل زایشگاه اروند بهترن!!!

من دکترم هنوز بهم معرفی نامه نداده، میترسم قبل اینکه بهم بده دردم بگیره، گفت هنوز زوده

شما هم میخوای اریا باشی؟دکترتون کیه؟

دکترتون کی بود؟

من پسرم رو طبیعی اروند و دخترم رو باز طبیعی آریا زایمان کردم...هر دو بیمارستان خوب بود

سلام من زايمان در آب بيمارستان آپادانا بودم عالي بود

عزیزم میشه بپرسم کی‌انجام دادین و دکترتون کی‌بودن؟هزینه ش؟

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم