الان پدر من ۶۰ سالشه من هم سنم کمه نیاز به محبت و توجه و حالا درد و دل دارم پدرم نمیتونه این ها رو برآورده کنه مثلا امشب داشتیم بازی میکردیم پانتومیم مثلا به من زیتون افتاده بود گفت میوس گفتم آره بعد نتونست بگه آخرش دعوای شد مگه زیتون میوس بخدا میخواست به کتک کاری بکشه فکر کن قضیه ما ۷ شب تا الان داره با من دعوا میکنه خسته شدم واقعا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینو باید به اونایی بگی که میگن توی سن بالا ۳۰ سال ازدواج کن بعد حتما ۴۰ سالگی هم باردار باید شدو ۶۰ ...
چی بگم نسل الان یکم فهمیده ترن پدرای ما برای دهه ۴۰ ۵۰ ۶۰ هستن ولی الان سن هاشون هم بره بالا پدر های فهمیده ای هستن من پدر دهه ۷۰ یا ۶۵ به اینور که بد باشه ندیدم
بهش حق بده گلم❤️قدرشو بدون ♥️من درحسرت یک بار دیگه دیدن پدرم هستم ۱۰ ساله که ندارمش 🥲
چی بگم عزیزم واقعا سخته تحملش کاش رفتارش رو بهتر کنه بخدا من یبار تو روش بهش بی احترامی نکردم همش سعی میکنم خوب باشم اما گند میزنه فهمیدم هیچ جوره دیگه نمیشه خوب باشم