2777
2789
عنوان

پسرم نمونه دولتی نهم قبول شده ☹️

313 بازدید | 28 پست

من خوشحالم ،،میخواستم بره تجربی ولی اون ریاضی فیزیک را انتخاب کرد مگه از دکتر مکتر بدم میاد میخوام مهندس بشم ولی ما یک شهر کوچک و دور افتاده زندگی می کنیم گفتم تجربی انتخاب کن آینده برائت شغل پیدا کردن آسون میشه ولی گوش نکرد ..

علاقه خودش مهم تره عزیزم. 

حتی میشه تو مهندسی هم موفق شد 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موفق باشه، 

تجربی کار بیشتره، اما خب علاقه داره چیکار میشه کرد

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اتفاقا اینده تو مهندسیه ک کنارش ی مهارت یاد بگیره الان کل اینستا شدن پزشکای بیکاری ک رویا فروشی میکنن و پکیج‌میفروشن با شیفتای سنگین . ولش کن طفلی رو انتخابش عالی بوده

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

داداش منم به خواسته مادرم توجه کرد رفت ریاضی فیزیک بعداز یکسال تغییررشته داد رفت الکتروتکنیک الان مهندس شده وشغل خودشو داره،بذارباعلاقه ادامه بده گلم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بذار بره دنبال علاقش وگرنه تجربی رو چون دوست نداره نمیخونه 

یکی از فامیلامون رشته ریاضی دوست داشت مادرش به زور فرستاد تجربی 

از آخرم نخوند اصلا رفت فرهنگیان زبان 

بذار چیزی که دوست داره بخونه وگرنه بعدش قید درس رو میزنه 

دو روز دیگه باید باهاش کلنجار بری که چرا درس نمیخونه اونم میگه چون دوست ندارم رشتم رو درسم نمیخونم