2777
2789
عنوان

جاریم خیلی پشت سرم حرف میزنه

291 بازدید | 22 پست

بخام از بدی هایی ک در حقم کرده بگم باید ۱۰۰ صفحه براتون بنویسم

ما وقتی ازدواج کردیم همسرم گفت من کلا تو محور پدرم هستم چون مغازه بابام کار میکنم گف نگران نباش بابام ی خونه دوطبقه خریده ی طبقه ش داداشم اینا ۱۴ ساله میشینن یک طبقه ش هم برا ماست منم خیالم راحت بود لاقل خونه داریم

خداشاهده از وقتی عروسشون شدم این جاری وحشی نزاشت ی روی خوش ببینم نزاشت برام حتی یک عیدی رو بیارن

رفته بود پشت سرم یعالمه حرف دراورده بود ،ب پدرشوهرم گفته بود اون ب بچه های من حسودی میکنه😐

ادامه داره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

حتی یادمه ی دعوای بزرگ راه انداخت ک اونا حق تدارن بیان اون خونه ،خونه کلا برای ماعه بالینکه خونه پدرشوهرم بود

بخدا ازخودم تعریف نمیکنم من کلا ازدعوا میترسم خیلی گریه ها کردم از حقم گذشتم حتی تو اون شرایط هم پدرشوهرم میگف برو ازشون عذرخاهی کن روشونو ببوس بااینکه من کاری نکرده بودم ، مجبورشدیم خونه اجاره کنیم خیلی ردزای سختی گذروندیم

ادامه داره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بااینک خودش شاغله برادرشوهرم کار خوبی داره ولی همیشه حسادتم میکنه هی گردن و دستامو نگه میکنع ببینه چی خریدم منم واقعا میمونم چرا اخه این همه تو کف منه

بخدا سالی یبار هیچ خبر نمیگیرم ک جاریم کجاست چیکار میکنه یا کنجکاوی کنم از زندگیش

ولی اون مارو زیر نظر گرفته زیر گوش پدرشوهرم میخونه ب اونا زیاد پول نده میرن شهرای دیگه خرج میکنن ،زیرپاش شوهرم و میخاستن خالی کنن ک پدرشوهرم از مغازه بیرونش کنه باورتون میشه؟!

همسرم سه تا بچشو خودش بزرگ کرده همه چیز میخرید بیرون میبرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینجاش جالبه ک ما خیلی قایمکی داریم پول جمع میکنیم خونه بخریم خداروشکر نصفشو جمع کردیم

ولی هیشکی جز خودمون و خدا نمیدونه تو اطرافیان

بعد جاریم رفته گفته بااون زنی ک برادرشوهرم داره اونا تو خواب ببینن ک خونه بخرن اونا فقط پولای پدرشوهرمو خرج میکنن خوش میگذرونن اخرشون بدبختی میبینم🤣🤣

فکر میکنه من هرروز صبح پولای پدرشوهرمو میزنم ب کره عسل میخورم🤣🤣🤣😂😂

بنظرتدن چرا این همه نسخ منه ، بااینکه خودش همه چی داره پول ، خونه ولی همش حسادت منو میکنه این روزاست ک بترکه

جاری منم جوری رفتار کرده که کسی جرات نکنه به جز اون به کسی محبت کن از بس که حسود

خیلی بدجنسن اینااا