2777
2789
عنوان

مامانا عادت زشت پسر پنج سالم چطور ترکش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11149 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل تعجب از حرف دیگران و ریپلای کردن درست بخونید فقط بلدید الکی ایراد بگیرید

روانی خوبه همه شاهدن گفتی پسر ۱۶ ساله ممه مادربزرگشو میخورده. مریض جن.سی هستی تو آشغال.

شما همه چیو گنده میکنید کافیه هرکس مدل تربیتش جوریه ب کسی مربوط نمیشه

پسر ۷ ساله مادرش بخواد لباس عوض کنه باید بره از اتاق بیرون ک نبینه. نه اینکه بدی دستش نازش کن

خجالت اوره. راه تربیتی نیست

راه تربیتی اینه ب بچه بگی مریضی و خواست دست بزنه بزنیش؟تربیت شما صحیح

اول تذکر بده  ب حرف نکرد اروم بزنه پشت دستش بگه دستتو از ممه من بردار. نگفتم بچه رو مشت و لگد بزنه که

نمیدونم عزیزم ما با دوکشور هم مرز هستیم یک چیزایی ازشون می بینیم یا می شنویم که هنگ میکنیم لعنتی ها ...

دیگه اکثرا اخراج شدن کاش  میشد این باقی هم میرفتن چون تضاد فرهنگی شدید دارن با ما 

همسایه پدرم اینا هم دختراشو ۱۱ سالگی شوهر داده بود بعد بقیه دخترای محل افسردگی شدید گرفته بودن بالای بیست بودن 

این کامنت کار داد دستت یه کاربر گفت پسرعموی ۱۶ سالم سینه مادربزرگم...شما گفتی چیزی نمیشه مگه چیه

اصلا ربطی نداره ب دیگران بخان توهین کنن هرچی لایق خودشونو جد و ابادشونه ب دیگران بگن 

من با اون کاربر هم عقیده نبودم برای بچه 16ساله ولی نمیتونم ب خودم اجازه بدم بپرم ب مردم 

انگار سگ بستنشون

روانی خوبه همه شاهدن گفتی پسر ۱۶ ساله ممه مادربزرگشو میخورده. مریض جن.سی هستی تو آشغال.

مریض همه کس و کارتن 

من ک نگفتم حتی اون کاربر ک گقت مریض هم باشه امثال تو هم مریضید تعادل ندارید ب دیگران میپرید