2777
2789
عنوان

بابچه کوچک روضهوبیرون سینما میرید یان

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 21 پست

با بچه همه جا میرم الان دو ساله دخترم دیگه خانوم شده دوتایی کافه هم میریم قبلا فست فود جگری سینما همه جا میرفتیم

هر انیمیشنی اکران میشه من و دخترم اول نفر رفتیم

۱۰ روزه بود باهاش رفتم عروسی

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

منم مثل شما فکر میکنم،بدون بچه ها خیلی راحتتریم،ولی بچه ها هم گناه دارن تفریح میخوان آداب معاشرت میخوان ،بعنوان مادر وظیفمونه درکشون کنیم مسئولیتشونو،سختیشونو قبول کنیم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه همه جا میرم الان دو ساله دخترم دیگه خانوم شده دوتایی کافه هم میریم قبلا فست فود جگری سینما هم ...

آره اینجورجاهاک منم میبرم بچه هام ولی روضه وسینما  که خودم بخام فیلم ببینم نمی‌برم. ولی سینماباهاس میرم فیلم کودک ببینه

منم مثل شما فکر میکنم،بدون بچه ها خیلی راحتتریم،ولی بچه ها هم گناه دارن تفریح میخوان آداب معاشرت میخ ...

درسته. منم هفته ای دویاسه بارپارک میبرم. سینماهم میبرمش. میبرمش کوه خاک بازی کنه. مهمونی هم میبرم منظورم این بود ک مثلا سینما باخاهرم برم یابادوستی کسی نمی‌برم. بعضی وقتاباید براخودت وقت بذاری. خسته میشی ازبچه داری دیگه. 

آره اینجورجاهاک منم میبرم بچه هام ولی روضه وسینما که خودم بخام فیلم ببینم نمی‌برم. ولی سینماباهاس م ...

روضه ام از چند ماهگیش بردمش الانم میره هیئت بچه ها به شدت مذهبیه برخلاف من و باباش

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

روضه ام از چند ماهگیش بردمش الانم میره هیئت بچه ها به شدت مذهبیه برخلاف من و باباش

منم مذهبی ام. ولی پسرم کم صبره میبردمش اوایل روضه. حوصلش سرمیره یا گریه میکنه یامیگه مامان اینجابو جوراب میده دیگه نریم. منم نمی‌برم دیگه البته نبرم راحتترم م هستم