2777
2789
عنوان

بچه ای ک مشکل جسمی حرکتی داره میتونه یه فرد موفق باشه توی اینده اش

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 49 پست
انشالله تو مدرسه دوستای خوب و با شعوری پیدا میکنه ، در نهایت اخلاق و درون آدما باعث محبوبیت و دوست د ...

انشالله الهی امین ممنون از دعای خیرت ازانرژی مثبتت پیام های شما و بقیه دوستان حالمو بهترکرد

برای دخترم دعا کنید خدا عاقبت شماو عزیزانتون  روهم ختم ب خیر کنه عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ایناروولی همین یک بار فرصت زندگی ک دخترم داره میترسن ارزوی خیلی چیزا واسش حسرت بشه 😭ازالان م ...

عزیزم همه ما حسرت داریم ممکن دخترت ب اینا حسرت بخوره و همه اون هم سن سالاش هم چیزایی در بقیه میبینن که حسرت بخورن خودم من شما هرکسی به نوبه خودش حسرتی داره براخوردن هر کس ب نوبه خودش درد ورنجی داره توی دنیا ولی از بعضیا سخت تر ار بعضی ها سبکتر انشالله عاقبت بخیربشه دختر گلت