2777
2789
عنوان

بعدسال ها زندگی همسرم بهم خیانت کرده دنیاروسرم خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5392 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن زندگی ازادی وقتی همه سینه و باسن و همه زیبایی هاشونو بیرون گذاشتن همین میشه دیگه هنوز زنا نفهمیدن دارن چه بلایی سر خودشونو و هم جنساشون میارن .مردا تحریک میشن دیگه بعد میگن مرد بایدد پاک باشه بابا خاصیت مرد اینه مثل اینه که بگین یه نفر غذا نخوره .خوشبحال مردا شد رفت حالا هی تیپ بزنین برید بیرون مردا حال کنن شما هام بیایین گریه کنید و بگین خیانت زیاد شده

💖

صبحش گفتم زنگ میزنه ب زنه میگم متاهلی خیلی التماسم کرد وگفت بخدا من تورو میپرستم وازین حرفا وقتی  مطمین  شد من زنگ نمیزنم گفت باشه منم دیگه بتو کاری ندارم

زن زندگی ازادی وقتی همه سینه و باسن و همه زیبایی هاشونو بیرون گذاشتن همین میشه دیگه هنوز زنا نفهمیدن ...

با عرض معذرت ربط گوز به شقیقه...آخه چه ربطی داره زن

اصلا خشکسالی ایرانم تقصیر ماست شما حرص نخور

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

وای نه اون وحشتناکه 😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی سخته جفتشم 

اون مرگ عزیز و این مرگ احساس

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

زن زندگی ازادی وقتی همه سینه و باسن و همه زیبایی هاشونو بیرون گذاشتن همین میشه دیگه هنوز زنا نفهمیدن ...

تورو خدا چرت و پرت نگو نصف شب

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴