2777
2789

خانومایی که حرفه ای هستین تو رنگ کردن مو ایا وقتی رنگ گذاشتین بعد پلاستیک میپیچین دورش و سشوار میکشین روش که زود رنگ بگیره یا نه ضرر داره؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به ضخامت مو داره..اگه موهات نازکه و زود رنگ میگیره این کارو نکن باعث میشه خیلی زود رنگ بازکنه و زیاد بذاری بدرنگ شه..اما تار موت اگه ضخیمه بکن

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

عزیرم صبرکنیدتا45دقیقه سشوارباعث میشه مواسیب ببینه موهاتون خشک وز میشوند

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

من که انجام میدم فکر نمیکنم ضرری داشته باشه

سشوار درجه کم بذار و چند سانتی با موهات فاصله بنداز

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤