2777
2789

سلام 

من جوونتر که بودم دوست داشتم با یکی ازدواج کنم که قدش خیلی بلند باشه ، خودم ۱۵۸ ام مثلا ۱۹۰ دوست داشتم ، اما الان نه، دلم میخواد تناسب باشه بینمون باشه ، اما الان میگم بهترین اختلاف قد ۲۰ سانته و دوست دارم طرفم بین ۱۷۸ تا ۱۸۰ باشه.  

حالا یه آقایی که قدش ۱۹۶ بهم پیشنهاد آشنایی داده چجوری بهش بگم به خاطر قدش دوست ندارم که ناراحت نشه ،باقی شرایطش خوبه 

فک کنم برای اولین بار تو تاریخ یکی به خاطر قد بلند میخواد بگه نه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اخلاق شخصیت 

هرچند تناسب هم مهمه الان شما کنار اون خب کوتاهتر بنظر میرسی این یکم رواعصابت میره بعدا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قد رو ول کن شخصیت و تربیت و اخلاق مهمه

هنوز شناختی ازش ندارم ، می‌خوام همین اول کاری ردش کنم، رفتم تو نت نگاه کردم اختلاف قدی ۴۰ سانت خیلی زشته راستش، اصلا به هم نمیان. ولی زوجایی که قد خانوم تا شونه آقاست خیلی قشنگه

بامزست که اسی ، فقط مشکلت همینه ؟ خودت خوشا نمیاد ازش ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چرا دخترای قد کوتاه همیشه خواستگار های 

خیلی قد بلند دارن 

من خودم قد بلندم ولی همیشه خواستگار 

خیلی کوتاه میومدن شوهرم هم قد من بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍