2777
2789
عنوان

خداایا کی وقتشه

109 بازدید | 13 پست

دیگه ناامیدم از خدا😔

همیشه بهترینا رو برای اطرافیانم خواستم

با موفقیت هاشون خوشحال شدم

دعاشون کردم اجابت شده

ولی دعاهام به‌خودم  اثر نمیکنه😭

اون یه چیز همه خوشحالیمو گرفته

هیچ‌چیز به جز اون به چشمم نمیاد

مگه خواسته من چیز بزرگیه

که پنج سال از بهترین عمر زندگیم هدر شه؟

تا کی صبر کنم جوونیم هدر شد تا کی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی خاسته ات‌هست از خدا

تاپیک قبلمو بخون

پنج ساله تو اذیتیم نمیدونیم چیکار کنیم دیگه 

کاش همیشگی بود دردم لااقل شادی کوتاهم نداشتم😔

نه اینکه هفته ها بگذره فکر کنم تموم شد و باز شروع..

درکت میکنم

شاهد براورده شدن حاجت تمام ادمایی که براشون دعا کردم، بودم 

اما دستای خودم همیشه خالی موند

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
درکت میکنمشاهد براورده شدن حاجت تمام ادمایی که براشون دعا کردم، بودم اما دستای خودم همیشه خالی موند

میشه دعام کنی؟

شاید دعای تو مستجاب شد 

تا حالا مشکلمو با کسی درمیون نذاشته بودم تا امشب تو سایت

و ققط یه نفر میدونه و از نزدیک میبینه چقدر تو اذیتم

میشه دعام کنی؟شاید دعای تو مستجاب شد تا حالا مشکلمو با کسی درمیون نذاشته بودم تا امشب تو سایتو ققط ی ...

شب رحلت پیامبر و شهادت امام حسنه

ان شالله برات پدری کنن و مشکلت به بهترین شکل و در سریعترین زمان حل شه.

تو هم منو دعا کن

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
منکه دیگه از خدا ناامید شدم دیگه دلم نمیخواد صداش کنم خیلی دلم گرفته الانم ولی مطمئنم هیچی قرار نیس ...

هوففف

یعنی میشه یه روز بگیم تموم شد اونروزا؟

یا فقط قراره خودمون تموم شیم😕