2777
2789
عنوان

پول برقمون اومده چهار میلیون بابام داره سکته میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 129 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی میگم بخدا ولی اسپیلتشون شبانه روزی روشنهفکر کنم برای دوماهه

اسپیلت خونه خواهر منم شبانه روزی روشنه از برج ۱۰ پارسال تا همین چند روز پیش برقشون‌۱تومن اومده .به نظرم اینا یه رقمی انداختنحالا یا میگیره یا نمی‌گیره 

جدی؟بهش گفتیم برو اداره برق شکایت کن چه خبره اینقدر

اره پیگیر بشن .اینا دزدن هر بار از راهی میرن و تعدادی رو تلکه میکنن چه خبر آب و برق رایگان وعده داده شده حالا میلیونی آب و برق ترکمون میکنن

ببین الان پول برق اینطوریه که برای مشترکین کم مصرف تقریبا رایگانه(برای ما چند ماه بود که صفر بود،این ماه هم ۳ هزار تومن اومده) ما کولر آبی داریم ولی واقعا صرفه جویی میکنیما

روشنایی روز لازم نداریم خونه مون نورگیره،شبا هم کم مصرفه

وگرنه یخچال دوقلو و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون و تقریبا هرروز جارو برقی داریم

برای مشترکین پرمصرف هم چندبرابر میشه با جریمه و...

یعنی از یه حدی مصرفت بیشتر باشه ضریب میگیره

خداییش ۴ تومن هم زیاده

البته میتونید بررسی کنید شاید کنتور مشکل داره ها

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

بابات به خودش فحش بده که پول نداشت ولی بچه درست کرد

بعدشم کولر گازی اشغالی میخواست نخره

کولر گازی های ایرانی و چینی اشغالی هستن باید اینورتر دار بخرید  با تنظیماتی که داره مصرفش اینقدر میاد پایین که در حد یک تلویزیون میشه

ملتی که نه شعور دارن نه جنم فقط بچه درست کردن بلد بودن و ریختن تو خیابون برای مفت خوری حالا یا نذری یا اب برق مجانی 

بابات به خودش فحش بده که پول نداشت ولی بچه درست کردبعدشم کولر گازی اشغالی میخواست نخرهکولر گازی های ...

حرفات خیلی بد بود هرچی باشه بابامع وضعشم‌خوبه بد نیست ولی اینا خوب میکنن از مردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...