من دخترم و همکاری دارم که اونم دختره و تا حالا بیرون رفتیم و رفت و آمد جز محل کار نداشتیم
تولدش نزدیکه خواستم براش تولد بگیرم تو کافه اما از اونجایی که تا حالا برای کسی تو کافه تولد نگرفتم نمی دونم چطور برناممو بچینم که قشنگ باشه یا اصلا چجوریه
کلا دو نفریم من و خودش
کسی اگه گرفته و خلاقه تو این مسیر راهنماییم کنه و منم بهش بگم که کارام نتیجش چیشد
باید با کافه هماهنگ کنی معمولا به جز هزینه ی سفارش ازتون ورودی هم میگیرن
البته شرایط کافه ها فرق میکنه بعضیا میگن اگه چیزی سفارش بدید احتیاج به ورودی نیست. بعضیا هم میگن ورودی بدید چیزی هم سفارش ندید مشکلی نیست
میتونی دوسه تا بادکنک بگیری و کیک رو از قبل بدی به کافه و مثلا یه آبمیوه سفارش بدید با کافه هماهنگ کنید بگید موقع آوردن سفارش کیک رو بیارن و دوستت سوپرایز بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهر چیزی که تو گفتی انگار خیلی صمیمی نیستین.. تولد چرا؟؟... بعد تو این گرانی تولد بگیری.... اون ار ...
خودش بارها تو این مدت گفته بریم بیرون اما من نمی دونم چرا نتونستم قبول کنم و بعد شش ماه گفتن الان باهام سرد شده خیلی دوسش دارم اما نمی دونم چرا اخلاقم اینجوریه چرا باهاش جایی نرفتم
الان هر کار می کنم باهام دیگه دلسرده گفتم براش تولد یگیرم