2777
2789
عنوان

کسی که تو کافه تولد گرفته بیاد

266 بازدید | 17 پست

من دخترم و همکاری دارم که اونم دختره و تا حالا بیرون رفتیم و رفت و آمد جز محل کار نداشتیم

تولدش نزدیکه خواستم براش تولد بگیرم تو کافه اما از اونجایی که تا حالا برای کسی تو کافه تولد نگرفتم نمی دونم چطور برناممو بچینم که قشنگ باشه یا اصلا چجوریه

کلا دو نفریم من و خودش 

کسی اگه گرفته و خلاقه تو این مسیر راهنماییم کنه و منم بهش بگم که کارام نتیجش چیشد

باید با کافه هماهنگ کنی معمولا به جز هزینه ی سفارش ازتون ورودی هم میگیرن

البته شرایط کافه ها فرق میکنه بعضیا میگن اگه چیزی سفارش بدید احتیاج به ورودی نیست. بعضیا هم میگن ورودی بدید چیزی هم سفارش ندید مشکلی نیست

میتونی دوسه تا بادکنک بگیری و کیک رو از قبل بدی به کافه و مثلا یه آبمیوه سفارش بدید با کافه هماهنگ کنید بگید موقع آوردن سفارش کیک رو بیارن و دوستت سوپرایز بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر چیزی که تو گفتی انگار خیلی صمیمی نیستین.. تولد چرا؟؟... 

بعد تو این گرانی تولد بگیری.... اون ارزششو داره؟ اونم همینکارو میکنه؟؟  من از رابطه یک طرفه خوشم نمیاد حتی اگر هم جنسم باشه.... 

من تولد گرفتم و بسیار پشیمونم...... 

باید با کافه هماهنگ کنی معمولا به جز هزینه ی سفارش ازتون ورودی هم میگیرنالبته شرایط کافه ها فرق میکن ...

میخوام یجور متقاوت باشه برنامه ریزی

چون تا حالا بیرون نرفتیم خیلی ضایعست که نزدیک تولدش بهش بگم بریم بیرون کافه ای جایی

به نظرت بگم برای تولدت شام بریم بیرون؟

میخوام یجور متقاوت باشه برنامه ریزیچون تا حالا بیرون نرفتیم خیلی ضایعست که نزدیک تولدش بهش بگم بریم ...

نه عزیزم چرا ضایع باشه؟

به نظرم غافلگیرش کنی خیلی بهتره

بگو یه کافه دیدم خیلی از فضاش خوشم اومده دوست دارم بیای باهم بریم خاطره بشه برامون 

خواهر چیزی که تو گفتی انگار خیلی صمیمی نیستین.. تولد چرا؟؟... بعد تو این گرانی تولد بگیری.... اون ار ...

خودش بارها تو این مدت گفته بریم بیرون اما من نمی دونم چرا نتونستم قبول کنم و بعد شش ماه گفتن الان باهام سرد شده خیلی دوسش دارم اما نمی دونم چرا اخلاقم اینجوریه چرا باهاش جایی نرفتم

الان هر کار می کنم باهام دیگه دلسرده گفتم براش تولد یگیرم

نه عزیزم چرا ضایع باشه؟به نظرم غافلگیرش کنی خیلی بهترهبگو یه کافه دیدم خیلی از فضاش خوشم اومده دوست ...

آخه خیلی باهوشه و مشخصه برای تولدشه

میگم برنامه ایتا تلگرام یا اینستا داری که تو این چند روز کارامو کنم ازت مشورت بگیرم؟

چون سوال خیلی به ذهنم میاد هوش مصنوعی هم دیگه خوشم نمیاد ازش جواباش مصنوعیه یکی میخوام که خودش تولد گرفته و راهنماییم کنه

خودش بارها تو این مدت گفته بریم بیرون اما من نمی دونم چرا نتونستم قبول کنم و بعد شش ماه گفتن الان با ...

تو دختری، اونم دختره؟. همجنسین؟؟ 

والا جوری که تو تعریف میکنی انگار رابطه بین پسر و دختره..... 

اگر مشهدی برو کافه سیب  یا کافه ویونا.... 

ولی من بودم اینکارو نمیکردم.....باهاش قرار بیرون میزاشتم، ولی اینکه براش تولد بگیرم نه..... 

باید بری کافه بگی کیکو میزو تزیین کنن لحظه ورودم اهنگ تولد میزنن بعد میشینید کیک میارن میخوریدولی مگ ...

دلم خواسته هر بار که باهاش برم اما نتونستم چیزی بگم و سکوت کردم و اونم الان سرده