2777
2789

اطرافیان که زندگیم رو خراب کردن خدا چرا جوابشون رو نمیده 

چرا نامزدم بدون هیچ دلیلی میگه نمی‌خوامش ( در حالی که با تمام وجود دوستش داشتم و هر کاری براش می کردیم همیشه احترام می ذاشتیم بهش) و جواب نامزدم رو نمیده 

چرا وقتی نامزدم میاد دلم رو میشکنه و میگه من لیاقت داشتم به جایی رسیدم و تو لیاقت نداشتی برسی و لیاقتت خانه داری هستش 

منی که همیشه همه ازم تعریف می کردن و میگفتن عالی ترین دختر برای الگوی جامعه هسته و ای کاش همه مثل تو بودن ( مدرسه و فامیل و آشنا و همسایه و غریبه می گفتن)

اما نامزدم اومده به من میگه من تو رو آدم کردم ....

چرا جواب مامان نامزدم رو نمیدی که همینجوری پیش همه میگه پسرم میگه نمیخوامش و بهش گفتم باید طلاقش بدی

خدا کو عدالتتتتت آخهههههههههه

مگه من چیکار کردم که اینجوری باید مورد تحقیر بقیه قرار بگیرم و بقیه برای زندگیم تصمیم بگیرن ( برای اینکه نامزد بی غیرتم پشتم رو خالی کرد ) 

تا حالا با هیچ پسری یه کلام هم حرف نزدم و متعقد بودم همه حرف های قشنگ و کارهام باید بمونه برای همسرم و اینجوری زندگی قشنگ پیش میره بدون عذاب وجدان گذشته 

دلم گرفته و میخوام خدا جوابشون رو بده چون دلم رو شکستن و یه ساله دخالت پشت دخالت و عذاب روحی شدید بهم دادن و خستم کردن 

همه که میگفتن صورتت سفید و خوشگله خیلیی الان صورتم سیاه و پژمرده شده 

یه خاله بزرگ دارم که با شوهرش زندگیم رو خراب کردن با دخالت هاشون 

مامان نامزدم هم خاله کوچیکه هستش و اینم گوش به فرمان خاله بزرگه و شوهرش 

پسرش هم بی غیرت هستش و پشتم رو خالی کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.