پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 184 عنوان نامزدی 141 بازدید | 11 پست تو دوران نامزدی تو چتاتون چی میگین؟ حرف کم نمیارین؟ خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️ 1404/05/30 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmmmmhhhh عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 1146 سوال کنم همینه وقتی حرف کم میاد چی میگن،پیداش کردم میگم بهت😁
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 184 ما اصلا چت نمیکردیم منکه حوصله نوشتن ندارم اصن پس چطور باید وابسته شینیعنی کنجکاو نمیشین ببینم چکار می کنین خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
kokika عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 156 چرا منک خیلی حرف کم میارم تازه پنج ماهه عقد کردم ماه دوم کم میاوردیم چبرسه الان وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5960 پس چطور باید وابسته شینیعنی کنجکاو نمیشین ببینم چکار می کنین تماس
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 184 چرا منک خیلی حرف کم میارم تازه پنج ماهه عقد کردم ماه دوم کم میاوردیم چبرسه الان اها بعد واسه صبح بخیر و اینا هر روز بهم میگفتین خسته نمیشین؟ من بدم میاد از اینکه بیدار شم همش به یکی بگم صبت بخیر خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 184 تماس اخه تو تلفنی ام صحبت کم میاری 🥲 خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5960 اخه تو تلفنی ام صحبت کم میاری 🥲 مگ چقدر حرف میزنین😅من حوصله ام نمیکشه
kokika عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 156 اها بعد واسه صبح بخیر و اینا هر روز بهم میگفتین خسته نمیشین؟ من بدم میاد از اینکه بیدار شم همش به یک ... منم بدم میاد واقعا ولی مجبورمون شوهرم خیلی حساسه یروز نگم فک میکنه چ اتفاقی افتاده همش میگ باز چکا کردم🤣ولی خب طبیعی میش کم کم دیگمنک صبا بیدار میشم کارامو میکنم یعد پیام میدم چون واقعا حالشو ندارم وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 184 مگ چقدر حرف میزنین😅من حوصله ام نمیکشه خب زیاد حرف نمیزنیم حرف کم میاریم خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 184 منم بدم میاد واقعا ولی مجبورمون شوهرم خیلی حساسه یروز نگم فک میکنه چ اتفاقی افتاده همش میگ باز چکا ک ... ما اول رابطه صبح زود مثلا شیش و هفت صبح بخیر میگفتیم ولی الان ۱۰یا ۱۱بنظرت الان این ربطی به سردی رابطه داره؟ خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
kokika عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 156 ما اول رابطه صبح زود مثلا شیش و هفت صبح بخیر میگفتیم ولی الان ۱۰یا ۱۱بنظرت الان این ربطی به سردی راب ... خیلی یهو فاصله دارش کردی دیگ سردی خوب اگ بخام خودمو جای طرف مقابل بزارم اره یکم حس بدی بهم میده وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨