مسخرعههه مدیر استارتر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 135 عنوان چرا من دوروزه لکه بینی قهوه ای دارم 164 بازدید | 16 پست خانما من پنج روزه تاخیر دارم لکه بینی قهوه ای خیلی کم دارم سرگیجه شدیدبی بی چک هم دیروز زدم هاله کمرنگ داشت چیکار کنم بنظرتون 1404/05/30 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7967 داره پریودت میاد صبرکن میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 661 داره پریودت میاد صبرکن علایم عفونته یا طبیعیه منم اینجوری میشم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7967 علایم عفونته یا طبیعیه منم اینجوری میشم والله خودمم نمیدونم اما گاهی وقتا قبل از پریودم لکه بینی قهوه ای دارم مثلا سه تا پنج روز قبلش میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 661 والله خودمم نمیدونم اما گاهی وقتا قبل از پریودم لکه بینی قهوه ای دارم مثلا سه تا پنج روز قبلش من اولش داشتم با اخرش🥲 بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7967 من اولش داشتم با اخرش🥲 اره منم اخرش دارم همیشه میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 661 اره منم اخرش دارم همیشه اینقد ترسیدم فاز سرطان برداشتم🥲 بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7967 اینقد ترسیدم فاز سرطان برداشتم🥲 نه بابااااا چخبره مگهمن البته یکم تنبلی تخمدان دارما🥺🥺🥲🥲 میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 661 نه بابااااا چخبره مگهمن البته یکم تنبلی تخمدان دارما🥺🥺🥲🥲 من حتی چکاب نرفتم میترسم برم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7967 من حتی چکاب نرفتم میترسم برم مگه مجردی؟ رابطع داشته؟ میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 661 مگه مجردی؟ رابطع داشته؟ ن از نظر مریضی اینا میگم نرفتم ازمایش بدم مشکل زنانه دارم یا ن اره مجردم سینگلم بابا بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7967 ن از نظر مریضی اینا میگم نرفتم ازمایش بدم مشکل زنانه دارم یا ن اره مجردم سینگلم بابا خب پس نترس بابا برو یک ازمایش بده اگر خدایی نکرده تنبلی باشه چونک اوایلش هست با قرص درمان میشه حتی ممکنه دارو هم نخواد بگه با سبزیجات و… درمانش کناما حتما برووووو خدایی نکرده نازایی یا دیر زایی پیش میادا برو زود دخترر چندسالتههیچی نیس خیالت راحت میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 661 خب پس نترس بابا برو یک ازمایش بده اگر خدایی نکرده تنبلی باشه چونک اوایلش هست با قرص درمان میشه حتی ... دکتر رنان برم؟۲۸ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7967 دکتر رنان برم؟۲۸ اره برو دکتر زنان یک دکتر خوب برو و حتما ازمایش و سونو بده حتی اگر چیزیت نبودمنم ۲۱ سال و یکم تنبلی تخمدان دارممثلا جوش میزنم و مو زائد قسمت چانه دارم میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭