یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاها بچه ها بیش فعال نیستن بخاطر هوش بالا یسری رفتار ها انجام میدن اما روانشناس بیسواد به اینجور افر ...
اره دقیقا من اول یه دکتر بیسواد به پسرم گفت بیشفعاله .خدالعنتش کنه بردمش پیش یه دکتر خوب گفت نه .
پسرم الان هفت سالشه خیلی باهوشه فوقالعاده تمرکز داره تومهد خیلی آروم بود مربیش خیلی راضی بود آروم واقاس خیلی از علایم بیشفعالی رو تو همین ۳ ۴سالگی داشت
فعلا که زوده بزار بزرگتر بشه،و در کل مهد نظم و دوست شدن با بقیه رو نشون میده حالا ممکنه یه چهار تا حرف زشتم یاد بگیره که اگه خودت حساس باشی بچم تکرار نمیکنه.
خوب خداروشکر شما زود متوجه شدید چرت و پرت گفته من خیلی دیدم اینجوری شده
اره بعضی هام هستن خیلی ریلکسن به بچه واقعا بیشفعاله ونیاز به درمان داره اما میگن طبیعیه وپیگیر درمان نمیشن اصلا نمیدونن درمان داره اگه بگی ناراحت میشم که مگه بچه میتونه داروی اعصاب بخوره و همین باعث میشه تو نوجوانی اثراتشو نشون بده