2777
2789
عنوان

مامانا بیایید تجربه هاتون بگید راجع به مهد کودک گذاشتن بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 61 پست
الان مثلا ۴ ساعت بزارم و خورد و خوراکشم خودم بدم ببره و سه روز در هفته باشه حدودی چقد میشه؟۳ سالشه

متوسط بصورت ساعتی برای شما در نظر میگیریم 

سه روز درهفته میشه ۱۲ ساعت در هفته متوسط هر ساعت نگه داری ۱۰۰ تومن میگیم چون خوراکیشم خودت میگی میدم تقریبا ماهی همون ۵ تومن درمیاد 

دکتر تایید کرد که بیشفعاله؟ دکتر درست حسابینه دکتر الکی آخه پسرمن یبار سرماخورده بود بردم بیمارستان ...

حرفتون درست خیلیا سوادش ندارن 

خیلیا از رفتارهایی هم که به بیش فعال بودن تعبیر میشه بخاطر هوش بالاس یا رعایت نکردن یسری نکات 

استفاده بالا بچه ها از موبایل خوردن زیاد شکلات و شیرینی خصوصا بستنی ،تحرک نداشتن بچه هه و..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاها بچه ها بیش فعال نیستن بخاطر هوش بالا یسری رفتار ها انجام میدن اما روانشناس بیسواد به اینجور افر ...

اره دقیقا من اول یه دکتر بیسواد به پسرم گفت بیشفعاله .خدالعنتش کنه بردمش پیش یه دکتر خوب گفت نه .

پسرم الان هفت سالشه خیلی باهوشه فوق‌العاده تمرکز داره تومهد خیلی آروم بود مربیش خیلی راضی بود آروم واقاس  خیلی از علایم بیش‌فعالی رو تو همین ۳ ۴سالگی داشت 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفتون درست خیلیا سوادش ندارن خیلیا از رفتارهایی هم که به بیش فعال بودن تعبیر میشه بخاطر هوش بالاس ی ...

اره حتی دارو ها .

مثلا من فهمیدم شربت‌های مولتی مثل فرگلوبین یا بقیه که زینک دارن تحرک بچه ی منو بیشتر می‌کنه .

یا مثلاً چی فلکس  انرژیشو چندبرابر می‌کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا من اول یه دکتر بیسواد به پسرم گفت بیشفعاله .خدالعنتش کنه بردمش پیش یه دکتر خوب گفت نه .پسر ...

خوب خداروشکر شما زود متوجه شدید چرت و پرت گفته 

من خیلی دیدم اینجوری شده 

خوب خداروشکر شما زود متوجه شدید چرت و پرت گفته من خیلی دیدم اینجوری شده

اره بعضی هام هستن خیلی ریلکسن  به بچه واقعا بیش‌فعاله ونیاز به درمان داره اما میگن طبیعیه وپیگیر درمان نمیشن اصلا نمی‌دونن درمان داره اگه بگی ناراحت میشم که مگه بچه می‌تونه داروی اعصاب بخوره و همین باعث میشه تو نوجوانی اثراتشو نشون بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا من اول یه دکتر بیسواد به پسرم گفت بیشفعاله .خدالعنتش کنه بردمش پیش یه دکتر خوب گفت نه .پسر ...

اینم بگم بچه ها کلا تو ۳ سالگی تا ۵ سالگی یسری رفتار ها دارن  لجبازی هم توشون بالا میره

اره بعضی هام هستن خیلی ریلکسن به بچه واقعا بیش‌فعالی ونیاز به درمان داره اما میگمچن طبیعیه وپیگیر د ...

من خودم اینم دیدم بچه مدرسه ای تو پایه ابتدایی 

بسیار بیش فعال غیر قابل کنترل ،دارو استفاده میکرد ولی بقول شما بخاطر امین حرفایی که گفتید مادر داروهاشو قطع کرده بود 

معلم ها به ستوه اومده بودن

هزینه و چند ساعت و چند روز همش بسته به مهد اینجا شهریه داره مهد ها و مختلفم هست شهریه ها ولی اکثریت ...

ماهی ۵ میل؟؟

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

متوسط بصورت ساعتی برای شما در نظر میگیریم سه روز درهفته میشه ۱۲ ساعت در هفته متوسط هر ساعت نگه داری ...

ببخشید غیر از اون ۱۲ ساعت که هزینش هر ساعت ۱۰۰ تومنه دیگه خرجش چیه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

متوسط بصورت ساعتی برای شما در نظر میگیریم سه روز درهفته میشه ۱۲ ساعت در هفته متوسط هر ساعت نگه داری ...

یاخدا 

جدی انقدر گرونه😂😐

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️