2777
2789
عنوان

آقایون بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست
حرفت احساسیه و کاملا منطقی نیستممکنه یکی به خاژر تنها نبودن ازدواج کرده باشهیا ببینه دختر به این خپب ...

اینها اصلا راجب مردا صدق نمیکنه.این فرار از تنهایی و...مال ما خانم‌هاست.مردا ترجیح میدن تنهایی و بقیه حسهاشون رو با سیگار و فیلم و فوتبال و.....پر کنن ولی به هیچ عنوان با کسی که دوس ندارن وارد حتی حرف نمیشن چه برسه رابطه و ازدواج .این ی حقیقته محضه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس می کنم دارید رفتار های همسرتون رو با دید دخترونه بررسی می کنید.

مغز زن و مرد با هم تفاوت داره. مردا استقلال طلب هستند، به هیچ کسی توجه نمی کنند. وقتی کسی رو دوست داشته باشند، مورد توجه میشه. براش وقت می ذارن. خانم ها برای دوستی که 2ماهه میشناسن هم توجه می کنند و وقت می ذارند. این تفاوت رو در نظر داشته باشید.

بیان عواطف کار زنانه است. مردا حتی وقتی دارند به پایان دادن عمرشون به دست خودشون هم فکر میکنند چیزی بروز نمیدن، لبخند می زنند ولی از درون اون شکلی هستند. خانم ها به راحتی ابراز عاطفه می کنند. از مغازه خرید می کنند، به خانم پشت میز میگن رمز اینه قربونت برم. همین که مردی ابراز عاطفه می کنه، بر خلاف طبیعت خودش داره عمل می کنه. این یعنی اون فرد برای مرد توی زندگیش مهم و عزیز هست.

پیشنهاد می کنم در مورد تفاوت های زن و مرد توی اینترنت مطالعه کنید.

همونطور که یک مرد هیچوقت نمیتونه متوجه بشه یک زن 100 درصد میخوادش

یک زن هم هیچوقت نمیتونه متوجه بشه مرد 100 درصد اون زن رو میخواد 

چون اگر 100 درصدی وجود داشت قانون نسبیت میرفت زیر سوال و هیچ 100 درصدی وجود نداره 

اگر یک زن و یک مرد باهم زندگی کردن و در طی سالها از همون ابتدا به هم فحش ندادن دعوا نکردن همدیگه رو مقصر بوجود اومدن اشتباهی ندونستن و کنار هم شاد بودن میشه گفت واقعا همو میخوان ولی فکر نمیکنم همچین زندگی وجود داشته باشه که کاملا همه چیش اوکی باشه و معمولا همیشه یکجای کار لنگ میزنه 

ادمایی هم هستن که تظاهر به دوست داشتن میکنن چه مرد چه زن که باید زرنگ باشی و متوجه بشی چون این ادما حرفاشون دائم تغییر میکنه و اکثرا دروغگوهای به شدت ناشی هستن که میشه فهمید چی تو مغزشون میگذره 

آقا هستم.......................................................................................................

حس می کنم دارید رفتار های همسرتون رو با دید دخترونه بررسی می کنید.مغز زن و مرد با هم تفاوت داره. مرد ...

بله درسته

ولی خب درمورد این پسرایی که زبون بازن و دخترارو با دوست دارم مخشونو میزنن چیه؟ پس یعنی اینا هم دوس دخترشونو دوس دارن؟

تو اگر درخواست رد بدی به موضوعات مربوط به ج ن س ی  !

و اون به خاطرت حاضر باشه خودش را کنترل کنه و ترکت نکنه یعنی واقعا عاشقت هست!

۱ در  ده هزار نفر چنین مردی پیدا میشه!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

تو اگر درخواست رد بدی به موضوعات مربوط به ج ن س ی ! و اون به خاطرت حاضر باشه خودش را کنترل کنه و تر ...

چندبار درخواست رد بدم به این موضوعات؟ خب ادمه دیگه معلومه سرد میشه اگه پسش بزنی

بعضی موقها مردا بلد نیستن ابراز علاقه کنن..اگر اون تو زندگیت مرد خوبیه اذیتت نمیکنه یعنی دوست داره و ...

اذیتم نمیکنه

ولی ویژگی رفیقبازی و مامانی بودن رو داره که اذیتم میکنن این موضوعات

بله درستهولی خب درمورد این پسرایی که زبون بازن و دخترارو با دوست دارم مخشونو میزنن چیه؟ پس یعنی اینا ...

اونا که مشخص هستند. کسی که غیر رسمی جلو میاد، مشخص هست هدف چی هست. از نقطه ضعف خانم ها که صحبت در مورد آینده و بمباران عاطفی هست سو استفاده می کنند.

مردی که میگه این مهریه رو ثبت می کنم، رسمی با خانواده جلو میاد، تعهد و مسئولیت بالایی رو قبول کرده. توی چنین شرایطی معمولا کسی شوخی شوخی جلو نمیره.

بعضی موقها مردا بلد نیستن ابراز علاقه کنن..اگر اون تو زندگیت مرد خوبیه اذیتت نمیکنه یعنی دوست داره و ...

مخصوصا مامانی بودنش

که حس میکنم مامانش ازم خوشش نمیاد و بدمو بهش میگه