2777
2789
عنوان

آقایون بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست
چندبار درخواست رد بدم به این موضوعات؟ خب ادمه دیگه معلومه سرد میشه اگه پسش بزنی

اگر واقعا دلیل منطقی بیاری براش که مثلا برای این ... نمیتونم درخواستت را قبول کنم! اون هم شرایط درک کرد و بهت سخت نگرفت قطعا دوستت داره.

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

تو اگر درخواست رد بدی به موضوعات مربوط به ج ن س ی ! و اون به خاطرت حاضر باشه خودش را کنترل کنه و تر ...

بله پیدا میشه شما ندیدی 

مردایی هستن که الگوی خودشون رو مردایی مثل زنده یاد محمد علی فردین قرار دادن که واقعا مرد بود 

این دسته از مردا بخاطر رابطه جنسی خودشونو خراب نمیکنن و از چشم نمیندازن و به طرف مقابلشون القا نمیکنن که من تورو واسه رابطه جنسی میخوام وگرنه نیازی بهت ندارم و همین مرد وقتی جواب منفی بشنوه خیلی راحت زنشو میگیره بقلش و تخت میخوابه تا صبح و فرداش هم به روی خودش نمیاره و میره سرکارش 

این مدل مردا خیلی هستن که از شانس بد روزگار اکثرا به باد فنا میرن بخاطر زیاد از حد مرد بودن و از خود گذشتگی های بسیار زیاد برای همین تعدادشون کمه و به چشم نمیان و دیده نمیشن اما وجود دارن

آقا هستم.......................................................................................................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پیدا میشه شما ندیدی مردایی هستن که الگوی خودشون رو مردایی مثل زنده یاد محمد علی فردین قرار دادن ...

بله عزیزم! فرمایش شما صحیحه.

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!