2777
2789
عنوان

آقایون بیان

207 بازدید | 32 پست

بعضیا بر این باورن که چون پسری میاد خواستگاریت و بعدش باهات ازدواج میکنه و بعدش باهات رابطه داره و باهات لاس میزنه پس یعنی عاشقته

آیا واقعا اینجوریه؟ اگه نه پس چجوری میشه بفهمی همسرت بهت واقعا علاقه داره؟ چجوری میشه فهمید فقط به خاطر بچه آوردن باهات ازدواج نکرده بلکه عاشقت شده؟ 

من حرفای همسرمو که میگه عاشقتم باور میکنم ولی خب نمیشه از چیزی صد در صد مطمئن بود تا وقتی که بهت ثابت نشده

چجوری بفهمم واقعا عاشقمه و حرفاش فقط حرف نیستن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو که 50 درصد بخاطر علاقس برای بعضیا 50 درصد رابطه

منتها با کسی که میخوان ازدواج میکنن بخاطر بچه اوردن 

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه 🤣

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

دوست داشتن آدمو رو از توجهشون میشه میفهمید

خب برا همسرم من این توجهات ضد و نقیضه

گاهی حس میکنم فقط منم که بهش توجه میکنه

گاهی حس میکنم نسبت به من بی توجهه

خب برا همسرم من این توجهات ضد و نقیضهگاهی حس میکنم فقط منم که بهش توجه میکنهگاهی حس میکنم نسبت به من ...

حس میکنی یا مطمعنی

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

مردا اگه یکی رو نخوان ،اصلا نگاهش نمیکنن،اصلا باهاش حرف نمیزنن ،خواستگاری رو ادامه نمیدن ،اصلا به از ...

حرفت احساسیه و کاملا منطقی نیست

ممکنه یکی به خاژر تنها نبودن ازدواج کرده باشه

یا ببینه دختر به این خپبی پیدا نمیکنه

یا صرفا میخواد ازدواج کنه خونواده تشکیل بده

نمیدونم از هیچی مطمئن نیستمگاهی بهم قشنگ توجه میکنه و باهام گرمهگاهی بی دلیل سرده و فاصله میگیرهنمید ...

آدمیه گاهی اوقات فکرت درگیره طبیعیه دوستت داره نگران نباش

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250