۵ سال مونده
انتخاب واحد ترم جدیدمو انجام دادم و شنبه تموم میشه امتحان های ترم قبل
یه آزمون جامع دارم و رسما به خاطر یکی از درسام که از ترم بالاتر برداشتم اواخر شهریور کلاسام شروع میشه 😅
ترم یک با کلی امید و آرزو رفتم دانشگاه با وجود اینکه میدونستم ممکنه چقدر بد باشه اوضاع ولی بدتر از تصورم پیش رفت ،همون ترم اول یکی از استادا باهامون لج کرد و گند زد به همه چیز ،همون اول ترم با تحقیر گذشت بدون اینکه چیزی بگیم ،ترم بعد و بعد ترش چه قدر تلاش کردم این حساسیتم به حرفای دیگران رو درست بکنم و بالاخره ترم ۴ نتیجه داد ...
منی که میگفتم عشق چیه ولی سر همون امتحان آخر ترم یک وقتی دیدمش فهمیدم دلم رفته و همچنان بعد از این ترما ،همیشه زیر چشمی هم شده به هم نگاه میکنیم 😂جفتمون آخرین امتحان ترممون بود ،تو یه ورودی نبودیم ،تقریبا همون تاریخ یک سال بعدش شد تاریخ امتحان همون درس ما ...
جالب تر از همه دوستام بودن که ترم یک با کسایی بودم و بعد ها برام قیافه میگرفتن سر جنس مذکر و ...ولی ترم بعد به واسطه ی رفتارای کسی که دوستش دارم ،دوستی پیدا کردم که از همون اول درکم میکرد و تا الان کنار همیم ،دنیاهامون شبیه همه ،وضعیتمون مثل همه ،اون ورژن بزرگ شده ی من و کراشمه ،یه چیزی ما بین ما
و در کنار همه ی اینا درس ...اینکه همچنان بعد از کنکور باید بخونی 😂نخوندن یعنی ته بدبختی ...
هعی ...
دارم به این فکر میکنم بازم تفریح نمیشه کرد 😂💔یکشنبه ها کلاس ندارم ولی در عوضش بقیه ی صبح ها کلاسم و امتحان دارم ...از اخر مهر تا خود اسفند ،تعطیلات ندارم ...چقدر زود افتادم وسط تعطیل نشدنا