2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز نگهش میدارن اب میخوره لباس شسته میشه گوشت میخوره خرج نکنن چیکار کنن؟

مادربزرگ من ۶۰ میلیون اجاره مغازه داره

نهاااااایتا ۱۵ تومن در ماه خرج کنن بقیع تو جیب خودشونه 

اینکه سالها تو خونه مادربزرگم بودن و اجاره ندادن دیگه بماند

عزیزم ما هم مادر بزرگ مون رو نگه میداریم .. و هر چیزی که لازم شونه بهش میدیم !از حقوق خودش .. حتی شد ...

من که کلا از شرایط این خانواده خبر ندارم ولی داره میگه اونا دارن حقوق مادربزرگ رو برای خودشون خرج میکنند. خب وقتی قبول مسولیت کردن و هزینه شم دریافت میکنند اینا وظیفه ای ندارن اگه هم کاری بکنند لطفشونه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مادربزرگ من ۶۰ میلیون اجاره مغازه دارهنهاااااایتا ۱۵ تومن در ماه خرج کنن بقیع تو جیب خودشونه اینکه س ...

عزیزم خودشون اختیار داشتن که دادن هیچکس زودی نمیگیره که دستشون 

و شما به عنوان نوه جایز به حرف زدن نیست 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

حق باشماست عزیزم اصلا ناراحت نباش فردا باپدرت صحبت کن و از دلش دربیار بگو بابایی کاردارم توخونه بعدم ...

ببین الان تمام مسئولیت خونه با منه 

پدر خودم غذای دو وعده ای نمیخوره 

صبح باید یه غذا درست کنم شب یه غذا 

تازه کنار غذا سالاد و ماست و اینام باید باشه 

چند ساعت وقت من به آشپزی میره

من که کلا از شرایط این خانواده خبر ندارم ولی داره میگه اونا دارن حقوق مادربزرگ رو برای خودشون خرج می ...

عزیزم ببینید حقوق مادر بزرگ باید خونه فرزند خرج بشه در صورت نگه داری خب 

و مادر بزرگ مریضه عقلشون از دست نداده که ..

بخصوص پیر ها خسیس میشن اخه به نوه چ مربوط وقتی فرزند مونده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

حق باتوعه

یبار بری دیگ عادت میشه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

عزیزم خودشون اختیار داشتن که دادن هیچکس زودی نمیگیره که دستشون و شما به عنوان نوه جایز به حرف زدن نی ...

چطور موقع نظر دادن جایز نیست حرف بزنم؟

اونوقت موقع نگهداری میگی برو نگهداری کن؟

کسی که گه حق نظر دادن نداره وظیفه نگهداری هم نداره

بره همون پسرش نگهش داره

بدبختا دارن نگهش میدارن بعد انتظار دارین پولو بدن شماها؟معلومه که اونا باید خرجش کنن.تشریف ببرین بگین از ازین به بعد ما نگه میداریم پول مغازم مال ما .تا سر یک هفته بفهمین چقد سخته نگهداری از سالمند.عوض دستتون درد نکنه عمه های محترم و شماس؟😐

چطور موقع نظر دادن جایز نیست حرف بزنم؟اونوقت موقع نگهداری میگی برو نگهداری کن؟کسی که گه حق نظر دادن ...

شما درون خانواده نیستی ما هم مادر بزرگم نگه می‌داشتیم خالم گفت که پولشو می‌خورید بچه رو می‌فرستید خارج از پول اونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

عزیزم ببینید حقوق مادر بزرگ باید خونه فرزند خرج بشه در صورت نگه داری خب و مادر بزرگ مریضه عقلشون از ...

نمیدونم خب میدونی  خودشون خواستن دیگه. وقتی همه خودشون کنار کشیدن و میگن پرستار بگیر یعنی رو کمک ما حساب نکن!! چی بگم شرایط یه جوریه هم میشه به استارتر حق داد هم به عموش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بدبختا دارن نگهش میدارن بعد انتظار دارین پولو بدن شماها؟معلومه که اونا باید خرجش کنن.تشریف ببرین بگی ...

نگه ندارن 

آقا نگه ندارن 

پول رو بیارن وسط پرستار گرفته شه براش 

کسی مجبور به نگهداری نکرده اونا رو 

شما درون خانواده نیستی ما هم مادر بزرگم نگه می‌داشتیم خالم گفت که پولشو می‌خورید بچه رو می‌فرستید خا ...

اگه واقعا پولی از مادربزرگتون به شما رسیده که خرج خودش نشده و شما برا خودتون بر داشتید پس وظیفه بیشتری برا نگهداری داشتید 

من‌ درون خانواده نیستم همونا که درون خانواده بدن نگه دارن 

چه منطق عجیبی داری