2777
2789
اگه واقعا پولی از مادربزرگتون به شما رسیده که خرج خودش نشده و شما برا خودتون بر داشتید پس وظیفه بیشت ...

نه والا خرج خودش شده ببخشید میگم مامان من پرستاره خب اصلا وقت نگه داریش رو نداشت ..

یه خانم میگرف صبح ۶ تا ۲ میومد نگه می‌داشت 

واسش تخت خرید نمیدونم واکر

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

ببین الان تمام مسئولیت خونه با منه پدر خودم غذای دو وعده ای نمیخوره صبح باید یه غذا درست کنم شب یه غ ...

حق داری خوشگلم خسته ام نباشی دخترگل

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا خرج خودش شده ببخشید میگم مامان من پرستاره خب اصلا وقت نگه داریش رو نداشت ..یه خانم میگرف صبح ...

خب اگه همه پولش خرج خودش شده پس بچه های دیگم وظیفه دارن برن کمک کنن

عموی من برجی ۶۰ تومن داره اجاره مغازه میگیره چرا اون پول مادربزرگم رو بخوره من نگهداری کنم؟

نمیدونم خب میدونی خودشون خواستن دیگه. وقتی همه خودشون کنار کشیدن و میگن پرستار بگیر یعنی رو کمک ما ...

نه عموم هیچ حقی نداره نمیتونه پول ها رو برداره برا خودش به ما بگه بیاید نگهداری 

نه وقتی پول مادربزرگم رو دارن میخورن حق نفس کشیدن ندارن پول برا اونا مسئولیت برا من؟

حرفت کاملاً درسته ولی از دهن شما بابات نمیشنید درست بود حرف مناسب سنتون نبوده در واقعا شما نباید تو‌این کار دخالت میکردی

حرفت کاملاً درسته ولی از دهن شما بابات نمیشنید درست بود حرف مناسب سنتون نبوده در واقعا شما نباید تو‌ ...

عزیزم من ۲۷ سالمه 

بچه سال نیستم 

وقتی از من انتظار کمک میره پس حق اظهار نظر هم دارم 

نمیشه به یکی بگی برو حمالی کن ولی حق حرف زدن ندارید

ببین الان تمام مسئولیت خونه با منه پدر خودم غذای دو وعده ای نمیخوره صبح باید یه غذا درست کنم شب یه غ ...

خوب اگه ناراحتین شما میاوردین مادربزرگتون رو نگه میداشتین از ابتدا سختی هاش رو ب دوش میکشیدین و پولشم شما برمیداشتین

خوب اگه ناراحتین شما میاوردین مادربزرگتون رو نگه میداشتین از ابتدا سختی هاش رو ب دوش میکشیدین و پولش ...

شما فکر کردید ما غصه پول مادربزرگم رو میخوریم؟

اگه اون پول دست ما بود پرستار می‌گرفتیم برا مادربزرگم تو خونه خودش و بهترین خرج هم براش میکردیم 

خوب اگه ناراحتین شما میاوردین مادربزرگتون رو نگه میداشتین از ابتدا سختی هاش رو ب دوش میکشیدین و پولش ...

مادربزرگم ماهی ۶۰ میلیون اجاره مغازه داره 

اون پول رو عموم برمیداره 

همه میگن یا پول رو بیار وسط براش پرستار بگیریم یا اگه پرستار نمیگیری و پول رو نمیدی پس نگهداری با خودته 

نمیشه پول ها رو بذاره تو جیبش زحمت ها رو بندازه رو دوش همه 

ناراحت نشی عزیزم والا زن عموتون عروس خوبیه خیرش با خدا

وظیفه همه بچه هاست که از مادر پیر و ناتوان نگهداری کنن یعنی پدر شما و بقیه عمو و عمه هاتون هیچ مسئولیتی در قبال مادرشون نباید داشته باشن؟

معمولا افراد مسن دوست دارن آخر عمری اعضای خانواده شون دورشون باشند شاید اونقدری با پرستار احساس راحتی نکن

حالا جای دوری نمیره چند روز بری خدمت مادربزرگت ثواب داره ولله 

ناراحت نشی عزیزم والا زن عموتون عروس خوبیه خیرش با خداوظیفه همه بچه هاست که از مادر پیر و ناتوان نگه ...

عزیزم این زنعموم سالها پول مادربزرگم رو خرج خودش و دختراش کرده 

چند سال پیش که مادربزرگم سرحال بود تو جمع میگفت ما رسم داریم همه اموال رو میدیم یه پسر کوچیکه موقع بیماری و پیری  هم همون نگه میداره 

برجی ۶۰ میلیون اجاره مغازه دارن میگیرن 

از اول ازدواجشون تو خونه مادربزرگم بودن 

سالها خورده و خوابیده حالا که مادربزرگم پیر شده میگه من نمیتونم تنهایی نگه دارم نوه های دیگم بیان فقط وظیفه دخترای من نیست 

عمه هام میگن پول رو بیار وسط کارت مادر دست دختر بزرگ‌باشه هزینه ها زیر نظر اون مادر رو یا پرستار میگیریم یا روزی یه نفر نگه میداریم 

عموم نمیده پولو 

ناراحت نشی عزیزم والا زن عموتون عروس خوبیه خیرش با خداوظیفه همه بچه هاست که از مادر پیر و ناتوان نگه ...

نمیرم 

چرا برم ؟

دخترعمو هام دارن پول مادربزرگم رو میخورن 

به من چه؟

جونشون در بیاد پول مادربزرگم رو با خودش بخوان