2777
2789

ازمایشم داده سنگ کلیه فشار خون و چربی هم داره نامزدم بهم زنگ زده که برم پیشش و ازشون مراقبت کنم بااین که سر بارداریشم رفتم بهش رسیدم نزاشتم کاری انجام بده بازم نتونست بچه رو تا ۷ ماه نگه داره تازه رفته تو شش ماه فارغ شد نه این که بخاطر مادر شوهرم نرم نه اتفاقن خیلی دوسش دارم به جای مادر خودمه ولی اگ برم روی نامزدم زیاد میشهه فکر میکنه کلفت گرفته برا مادرش که من برم از خودشو بچش نگه داری کنم کور خوندت نمیرم هیچ وقت یادم نمیره سر اون بچه چه سیلی خوردم از نامزدم بعدشم بهم گفت تو درست نگهداری نکردی انگار من کلفتش بودم اههههه حالاام که اینطوری کور خونده من برم بهش گفتم تو خوابت ببینی من دیگ میترسم برم یه اتفاقی بیفته بازم بگی تو نتوستی بهتره یه پرستار براش بگیره پدرت خداحافض اونم پیام داد بخاطر من تو هنوز منو نبخشیدی من اشتباه کردم قسم خوردم دیگ این اشتباه و تکرار نمیکنم برو منم میام فردا گفتم اسرار نکن نمیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان رونده   نرو یه بهونه بیار خودت و بزن به مریضی اما باسیاست باش 

کلا رابطت با خانواده ی شوهر رو کم کن صمیمی نشو وگرنه خودت ضرر میکنی

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

مادرشوهرت مگه چندسالشه که زاییده😂 

به هیچ وجه نرو فکرت درسته 

وظیفه تو نیست ناراحته خودش بره کارا مادرشوبکنه 

تو بزارپس فردا یه سوپ درست کن ببر یساعت بشین وبرگرد والسلام

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
بهش گفتم این بچه دردسر شده برا مادرت که سیلی زد بهم بعدشم گفت تو درست نگه داری نکردی

واااا

من اصلا نمی‌فهمم ...

هیچ وقت شأن خودت رو پایین نیار 

همیشه احترام خودت رو بالاتر از همه چیز نگه دار 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
واااامن اصلا نمی‌فهمم ...هیچ وقت شأن خودت رو پایین نیار همیشه احترام خودت رو بالاتر از همه چیز نگه د ...

از اون موقع به بعد دیگ نرفتم بچه رم که اوردن من با مادرم رفتم دیدمش تاپیکم زدم