2777
2789

یعنی بنظرتون میشه چند وقت دیگه بیام اینجا بگم بچها شددددددد 😍😍😍، اونی که میخواستم شددددددددد، بعد همینجوری که اشک شووق تو چشمام و ضربان قلبم از خوشحالی رفته بالا و دستام از شدت شوکه و تعجب دارم می‌لرزه براتون تایپ کنم رفیقای خوبم که تو تاپیکام برا دعا کردید و به التماس دعاهام لبیک گفتین منم امروز میخوام باهاتون خوشحالیمو شریک بشم...!

ینی میشه واقعا 🫠🫠

بیام بگم بچها خدا امیدم رو نا امید نکرد 

حتی فکرشم قشنگه!!!

دعا کنید برام مهربونا تا اون روز که اون تاپیکو بزنم 🫂🩵🤲

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

انشالله ک همونی که میخوای بشه💙

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا میشهبرات صلوات فرستادمفقط ی سوال این چیه ک میخاد بشه

مرسی عزیزدلمم💗

رسیدن من و به اون که دیگه تقریبا یه چیز محال شده🥺

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

شد شد شد شد😍😁

ان شاءالله 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مرسی عزیزدلمم💗رسیدن من و به اون که دیگه تقریبا یه چیز محال شده🥺

خب گلی منم میخام بدونم اون محاله چیه 

اگر سختت هست یا شخصیه نگو

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

خب گلی منم میخام بدونم اون محاله چیه اگر سختت هست یا شخصیه نگو

عزیزم گفتم که یک نفری هست که دوستش دارم و شرایطی پیش اومده که هر روز که میگذره تقریبا احتمال اینکه بهم برسیم کمتر میشه🤕🥺

عزیزم گفتم که یک نفری هست که دوستش دارم و شرایطی پیش اومده که هر روز که میگذره تقریبا احتمال اینکه ب ...

اوووو

ایشالا هرچی قسمت هست نصیب بشه

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود