2777
2789
عنوان

پسرا بیاین 😭

312 بازدید | 41 پست

منو کراشم که جفتمون از هم خوشمون میاد 

بهش پیام دادم گفتم عصر اومدی بهشت زهرا؟!

گفت کجا، ن بابا

گفتم یکیو از دور دیدم شبیهت بود خیلی

گفت به چشت امده دلتنگی ؟😂

این ایموجی خنده رو گذاشتم 😂

گفتم : ببین باهات مو نمیزد، استایلش، مدل موهاش،همه چیش شبیهت بود حتی یه ساعتم دستش بود 😂

واسه همین فکر کردم تویی

سین کرد جواب نداد ، چرا ج نداد دارم حرص میخورم، نکنه فکر کرد دارم مسخرش میکنم؟

یا فکر کرده تو فکرشم که به استایلش دقت کردمو یکیو شبیه اون دیدم، واسه همین خودشو گرفته.

؟

احتمالا خواسته جواب بده جیشش گرفته مثبت فکر کن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگرازهمدیگه خوشتون میاد کراش چیه دیگه بهش نسبت میدی؟

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

حتما کار داشته

مطمعنی سینگله؟

بیخیال بابا

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

خب بعد از جیش که میتونه ج بده

بعضی وقتا آدم یادش می‌ره 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...