2777
2789
عنوان

دیدگاهتون به این فرد چطوری

591 بازدید | 50 پست

دختره

۲۱ سالش

خوشگله ولی ن افسانه ای ولی خیلی خوشگله

ب کوکایین اعتیاد داشته ترک کرده از ۱۲ سالگی (نگید تو ایران نیست میدونم خودم فیک مصرف میکرده و پدرش خودش کارش فروش مواد بوده از اون طریق یبار تو سن ۱۲ سالگی از پدرش دزدیده بعد وابسته شده)

خانواده بشدت داغون مادرش ی زن روانیه داداشش هم مشکل روانی داره با همه مشکل داره ابجیش هم یکی از سن کم تو رابطه های بدرد نخور بوده

۳ ساله مهاجرت کرده

تو ی کشور خارجی زندگی میکنه

پدرش شیشه مصرف میکرده و بچگی بهش تعرض کرده چندبار  پدرش هم روانی بوده کامل عقل نداشته

تو ی خونه ۳۰ متری الان زندگی میکنه تنهایی

۵ بار خودکشی کرده ولی ناموفق بوده

دستاش همش ببینی زخمه میترسی کلا زخمای بززگ و جای قهوه این

مشکل روانی داره ولی خیلی شدید نیست 

با بقیه اوکی رفتار میکنه ولی باهاش صحبت کنی زیاد میفهمی از سنگ بدتره کلا هیچ احساسی نداره

خانوادش هم ول کرده هیچ ارتباطی نداره باشون

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان چی بگمدلم میسوزه براش اندازه ی دنیا

براچی

الان فقط سیگار میوشه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

عزیز دلم چه عذابی این ها همه از نبود خانواده است.خانواده خوب خیلی شرطه ما پدر و مادرمون رو انتخاب نک ...

اخی

الان سیگامیکشه فقط معتاد نیست

دیدگاهم یه انسانی ک روزگار ،  زندگی رو خیلی بهش سخت گرفته!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
الان باید چی بگیم دقیقا خانواده از داغونم داغون تره

دیگ خیلی داغونه من ادلین موردی بود ک دیده بودم باباش بهش تعرضکرده بود

براچیالان فقط سیگار میوشه

شرایط بدی رو گذرونده به نسبت سنش

احساساتی ک نابود شده ازش یه دنیا داستان نگفته پشتشه

ضربه هایی ک دیده برای این تایپیک فقط یه جمله ست ولی برای اون شب و روز گریه پشتشه

ی فرد آسیب دیده که باید تحت درمان باشه و تا جایی می‌تونه به خودش کمک کنه زخماشو شفا بده

خودش واسش مهم نی کلا اولش خیلی مهربون بنظر میاد زیاد حرف بزنی میفهمی از سنگ بدتره کلا هیچ حسی نداره بگی فلانیم مرد میگه اکی 

دیدگاهم یه انسانی ک روزگار ، زندگی رو خیلی بهش سخت گرفته!

اوهوم

شرایط بدی رو گذرونده به نسبت سنشاحساساتی ک نابود شده ازش یه دنیا داستان نگفته پشتشهضربه هایی ک دیده ...

اره

هيچ دیدگاهی ندارم به من ربطی نداره که قضاوت کنم ولی خیلی براش ناراحت شدم زندگی سختی داشته حیفه سنش کمه باید بره تراپی خودشو درمان کنه خیلی چیزای فجیع و سختی رو گذرونده واقعا از ته دلم براش ناراحت شدم کی نسل آدم های مریض منقرض میشه بعضیا فقط بلدن بچه بیارن لعنتیا بلد نیستن بچه بزرگ کنین و زندگی لعنتی رو بچرخونید بچه نیارید این بچه چه گناهی داشته الان که قربانی خانواده سمی شده💔

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
خودش واسش مهم نی کلا اولش خیلی مهربون بنظر میاد زیاد حرف بزنی میفهمی از سنگ بدتره کلا هیچ حسی نداره ...

حق داره هم اینکه براش مهم نباشه و هم اینکه سنگ بشه و هر آدمی جای ایشون بود همینطوری میشد 

ته تروماهارو دیده بنده خدا

امیدوارم خداوند بهش آرامش بده