2777
2789
عنوان

برای سفره فردا چی بپوشم 😐🌱🐈

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست
سرمه ای. خاکستری. طوسی. قهوه ای . این رنگ ها بپوش

شومیز صورتی با شلوار مشکی شال مشکی خیلی زشته؟

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهار زبان🌸🍓🎀>🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

سلاممن لباس مشکی ساده و چادر سر میکنم.

م لباس مشکی و تیره ندارم🥲

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهار زبان🌸🍓🎀>🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی تیره داری بپوش دیگه. مشکی نداری سرمه ای بپوش، توسی، خاکستری، سبز پررنگ.

صورتی زشته؟

شالم تاپ زیرش شلوارم مشکیه 

در مایه های خاکستری یا سورمه ای هم چیزی نداری گل

نه🥲

سبز زیتونی خیلی بده؟

یا صورتی 

اگه مانتو مشکی نداری ی رنگی بپوش که روشن نباشه رنگای تیره بپوش با شلوار و شال مشکی

اره همینکارو میکنم

ناراحت نشی ولی آره. یکم تیره تر بپوش شومیز رو. مثلا زرشکی نداری؟

نه عزیزدل چرا ناراحت

سبز زیتونی خوبه؟

نه🥲سبز زیتونی خیلی بده؟یا صورتی

صورتی که خیلی روشنه 

ولی سبز زیتونی نه خوبه 

نگاه میتونی شلوار  رو که مشکی رو با ی شالی که یکم توش رنگ مشکی داشته باشه بپوشی با شومیز ک اون حالا یکم رنگش روشن بود بپوشی دیگه چاره نیس

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

صورتی که خیلی روشنه ولی سبز زیتونی نه خوبه نگاه میتونی شلوار رو که مشکی رو با ی شالی که یکم توش رنگ ...

شلوارم تاپ زیر شومیزم 

شالم مشکیه

شومیزم زیتونی