سلام اول بگم که من سمپاد یا همون تیزهوشان درس خوندم
اولم میگم که چکارا کردم که قبول شدم بعد هم از مزایا یا معایبش براتون میگم
من ابتداییم رو مدرسه غیر دولتی درس خوندم بشدت راضی بودم جز بهترین مدارس استانمون بود با اینکه من تو استان محرومی زندگی میکردم واقعا مدرسه عالی بود هنوز با معلم هام ارتباط دارم
اما شهریش بشدت بالا بود
اما کلاس ها خلوت بودن
ما کلاس اول هشت نفر بودیم
مدرسمون به سبک کشور های خارجی بود
تغذیمون با مدرسه بود هر دانش اموز برای خودش کمد شخصی داشت
دوشنبه ها و پنج شنبه ها کلن ورزش یا هنر داشتیم ورزش ها انتخابی بودن و قبلش از بچه ها تست میگرفتن من رشته ورزشیم دوچرخه سواری و شنا بود
رشته هنریم هم سیاه قلم و خوش نویسی
مدرسمون روانشناس و مشاور داشت و جلسه خصوصی با حضور معلم و خانواده و دانش اموز برگزار میشد
هر درسی یک کلاس مخصوص داشت مثلا کلاس علوم
کل مدرسمون هفتاد نفر بودن
ما روز های بارونی هفت و نیم تو مدرسه بودیم اما زنگ خواب داشتیم و تا ساعت نه اجازه میدادن بخوابیم
کیف و کفش و لباس و همه وسایل بچه ها مثل هم بود و از طرف مدرسه خریداری شده بود
ما توی کلاس با دمپایی بودیم و معلم ها همون هم باسواد و با تجربه بودن
من برای راهنماییم ازمون تیزهوشان شرکت نکردم
و راهنمایی هم رفتم غیر دولتی اما امکانات مدرسه ابتدایی رو نداشت و تقریبا مثل مدارس دولتی بود
اما معلم هاش خیلی خوب بودن
من نهم به دهم تیزهوشان قبول شدم
من ازمون مبتکران میرفتم از عید کلاس هشتم شروع کردم
کتاب گاج و خیلی سبز و ایکیوو سی و یک استان و نوین طلایی و جویان مجد و چندتا جزوه از اساتید مطرح کشور تهیه کردم
کلاس شرکت نکردم و خودم میخوندم
روز های مدرسه روزانه پنج ساعت و روز های تعطیل ده ساعت درس میخوندم چون مدرسم غیر دولتی بود از مرداد ماه سال تحصیلی شروع شد و من تا بهمن کتاب هامو تموم کرده بودم و تست میزدم و تست هوشم کار میکردم
زمان من ۸۰ درصد ازمون بود ۲۰ درصد هوش و استعداد
و دوتا دفترچه جدا داشتن
زبان و عربی جز دروسی که توی ازمون میومدن نبودن
ازمون شرکت کردیم و دبیرستان تیزهوشان قبول شدم
از نیمه های سال یازدهم مدارس غیر حضوری شد
جو روانی تیزهوشان فاسد بود من با استرس میرفتم با استرس میخوابیدم رقابت بشدتت بالا و عجیب بود همکلاسی هام حتی اقازاده بود و جو بشدت مخرب بود
مدرسه خارج از شهر بود
میزان خودکشی تو مدرسمون بالا بود و این از نظر روانی که من اصلن راضی نبودم میتونید تو تاپیک های قبلم ببیند که چه تاثیراتی داشته و من هنوز درگیرشم
از نظر درسی هم اسم تیزهوشان اشتباس و معلم هامون میگفتن مدرسه تلاشگران و خرخون ها
بچه ها از قبل درسو خونده بودن و معلم تو تدریس کم میزاشت و کل بار درسخوندن می افتاد رو دوش دانش اموز و این باعث شد ما از درس زده بشیم
مدرسه ما دوتا کلاس ۲۸ نفره تجربی داشت که ۸ نفر رشته تاپ قبول شدن
من که چهارتا تک هم برای دوازدهمم داشتم
من الان ۲۳ سالمه
و هنوز در حال کنکور دادنم
دوتا لیسانس ثبت نام کردم و الان هر دو رو ترم هفتم البته یکیشو درس افتاده دارم و فکر میکنم اندازه ترم پنج درس پاس کردم
عمران و میکرو
هر دو رو هم دانشگاه ازادم
سوالی داشتید در خدمتم 🙂