2777
2789
عنوان

خواهرم میخاد منو ببره نامه سلامت بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 28 پست
یعنی چی اتفاقی ک شبیه تجاوز بود؟ یا تجاوزه یا خودخواسته دیگهبستگی ب تبحر ماما یا دکتر داره

با یکی دوست بودم پسره رفیق خواهرمه ما رفتیم بیرون منو ب زور لخت کرد هرچی جیغ زدم فایده نداشت کتکم زد و باهام از جلو رابطه برقرار کرد من هیچب ب هیچکس نگفتم 

الان همون پسره ب خواهرم گفته من قبل از اون بکارت نداشتم و دختر نبودم منم گفتم دخترم چون قبل از اون واقعا کاری نکردم اونم ب زور باهام اینکارو کرد خواهرمم میخاد سلامت بگیره بکوبه تو دهن پسره

يا رب💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یکی دوست بودم پسره رفیق خواهرمه ما رفتیم بیرون منو ب زور لخت کرد هرچی جیغ زدم فایده نداشت کتکم زد ...

اون بیرونی که میگی کجاست ،خب حتما توخونه باهاش رفتی،چقدردیوونه این شما

حس ششمی  ام

با یکی دوست بودم پسره رفیق خواهرمه ما رفتیم بیرون منو ب زور لخت کرد هرچی جیغ زدم فایده نداشت کتکم زد ...

چرا بهش نمیگی که خب این یارو بهت تجاوز کرده .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
به نظر من متوجه میشن ولی نامه سلامت میدن و میگن سالمیچون این تجربه رو چندبار دیدمبه خاطر این که مشکل ...

این کار غیر قانونیه . بنظرم کسی نمیکنه کار درستی نیست. ممکنه ازش شکایت شه ریسکه

اسی بگو نمیخوام معاینه برم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خدا لعنت کنه چرا به این پسرا اعتماد میکنید اعصابم خراب شد خدا لعنتش کنه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

تجاوزه رو چرا همون موقع ب خواهرت نگفتی ک بفهمه پسره اشغاله و ازش دوری کنه؟ 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

این کار غیر قانونیه . بنظرم کسی نمیکنه کار درستی نیست. ممکنه ازش شکایت شه ریسکهاسی بگو نمیخوام معاین ...

نه عزیزم من چندتا از دوستای خودم که میدونستم رابطه دارند 

با کسی رفتن برای معاینه 

البته پیش همین دکتر های بیمارستان ها نه پیش پزشک قانونی

اونا هم تا می‌بینند با مادری خواهری کسی هستی

میگن سالم و برگه میدم

چون میدونند اگه بگن مشکل داره دختر و نامه ندن جلوی ازدواجش گرفته میشه و این خیلی بدهههه

چون بعضی ها مادرشوهراشون میبرند

اولا ک متوجهدنمیشن 

دوما این گوه بازیا چیه تست بکارت ، اون ادم متجاوزه گیریم برگه سلامتم بکوبی تو صورتش باز گوه میخوره یه چی دیگه میگه 

بری تست بکارت بدی که متجاوزی ک میگه من جنایت کردمو بگی جنایت نکرده ؟؟؟؟؟ 😐

وقتی داره اعتراف میکنه خشتکشو پرچم کنین به گوه خوری بندازینش شکایت کنین 

نه عزیزم من چندتا از دوستای خودم که میدونستم رابطه دارند با کسی رفتن برای معاینه البته پیش همین دکتر ...

از نظر قانونی و وجدانی کار درستی نیست.مگه کسی ک بهش تجاوز شده یا از رو بچگی وسیله ای چیزی داخل کرده باشه. و میتونن از طریق قانونی پیگیری و شکایت کنن . اگ جای دیگه ثابت شه

اون بیرونی که میگی کجاست ،خب حتما توخونه باهاش رفتی،چقدردیوونه این شما

گیریم تو خونه میبرد ، در این که یه لجن متجاوز بوده که تغییری ایجاد نمیشه . جنایتکار که پیش بقیه جنایت نمیکنه