2777
2789

سلام بپرس

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
سلام بپرس

واسه بیمارستان باید لباس راحتی ببرم یا خودشون یکبار مصرف میدن؟

و جسارتا لباس زیر چی؟

و اینکه جز آب و حوله و لواشک که تو برگه نوشته چیز دیگه باید ببرم؟

من یه پسر دارم 2 ساله تا چند مدت از بیمارستان که اومدم نرم پیشش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بیمارستان باید لباس راحتی ببرم یا خودشون یکبار مصرف میدن؟و جسارتا لباس زیر چی؟و اینکه جز آب و ح ...

عزیزم وسایلی که بیمارستان میده رو کاش از خودشون بپرسی. من یادم نیست چون خودمون هم کلی لباس یکبارمصرف خریده بودیم از قبلش. 

به حز اب و حوله و لواشک قرص تهوع یا احیانا درمان یبوست لازمه که خود بیمارستان میده تا جایی که یادمه.

مدت زمان دوریت باید دو هفته تنهااا زندگی کنی. یا اگه پسرتو میبینی از پنجره از دور ببینی. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عزیزم وسایلی که بیمارستان میده رو کاش از خودشون بپرسی. من یادم نیست چون خودمون هم کلی لباس یکبارمصرف ...

ممنون عزیزم 

فقط یه چیزی چندروز بعد میفرستنم اسکن ؟چقد احتمال هس خوب شم و دیگه نیاز به ید نداشته باشم؟شما یکبار رفتی ید الان کاملاخوبی ؟چقذ گذشته

ممنون عزیزم فقط یه چیزی چندروز بعد میفرستنم اسکن ؟چقد احتمال هس خوب شم و دیگه نیاز به ید نداشته باشم ...

من یادم رفته ولی فکر کنم پنج روز بعد. واقعا یادم نمیاد.

احتمال ۹۵ درصد بار اول و آخرته!

درمان پاپیلاری تیروئید صد درصده و مرگ کلهم نداره.

ید درمانی ما ۴سال پیش بود.

حالا خیلی از سوالاتتو بیمارستان هم بهت میگه. من ممکنه درست یادم نباشه هااا. 

من یادم رفته ولی فکر کنم پنج روز بعد. واقعا یادم نمیاد.احتمال ۹۵ درصد بار اول و آخرته!درمان پاپیلاری ...

ممنون عزیزم منم همین بود فقط 16تا غدد لنفاویم هم بیرون آوردن و 10 تاش درگیر بوده میگم شاید با یه بار کافی نباشه

ممنون عزیزم منم همین بود فقط 16تا غدد لنفاویم هم بیرون آوردن و 10 تاش درگیر بوده میگم شاید با یه بار ...

نه ربط نداره واسه اکثریت غدد لنفاوی هم درمیارن چون چسبیدن به تیرویید دیگه. نه این حرفت معیار خوبی نیست واسه شدت بیماری.

تجویز دوز یدت درست باشه، طی ۶ ماه نهایت یکسال میبینی همشووون نابود شدن. 

الان فقط متمرکز باش رو اینکه نگهداری پسرتو به کسی محول کنی و طاقت بیاری ۲ هفته رو کاملللل رعایت کنی و طی این دو هفته بتونی چیزای ترش و آب زیاد بخوری و به تهوع غلبه کنی تا به سلامت این مرحله آخرشم تموم شه.

آهان و به رژیم بدون نمک و یُدت پایبند باشی‌ کامل.

نه ربط نداره واسه اکثریت غدد لنفاوی هم درمیارن چون چسبیدن به تیرویید دیگه. نه این حرفت معیار خوبی نی ...

دوز یدم نوشته 150 تا 175 هس 

نمیدونم خوبه یا نه از عملم حدودا دوماه یک هفته کمتر میگذره

همش میگم بچه دارم کاش همین یکبار باشه

الان فقط متمرکز باش رو اینکه نگهداری پسرتو به کسی محول کنی و طاقت بیاری ۲ هفته رو کاملللل رعایت کنی ...

ممنون عزیزم انشالله که تموم شه زود برگردم پیشش همسرم میگیره پسرمو بنده خدا نمیره سرکار که پسرمون بگیره

آهان و به رژیم بدون نمک و یُدت پایبند باشی‌ کامل.

الان سه هفتست یه‌ذره نمک نخوردم و لبنیات و این‌چیزا

رفتم ید درمانی بیمارستان تو بیمارستانم باز رژیم هستم یا دیگه تموم میشه؟