2777
2789

من دبیر هستن اما درآمدم واقعاً کمه و اصلا کفاف خودمم نمیده شوهرم هم خرجی نمیده من تو خونه بابام راحت پول خرج میکردم اما دختر ولخرجی هم نبودم اما الان تو خونه شوهرم واقعاً سختمه و هیچ ایده ای هم ندارم دلم میخواد از این فلاکت و بی پولی در بیام غرورم هم اجازه نمیده از مامانم پول بگیرم از طرفی اونم معتقد هست من درآمد دارم اگر پولی هم بهم میده قرض میده خلاصه دنبال کار هستم اما هیچ ایده ای ندارم شما بیاید از شغلتون و نحوی شروعتنون بگید هم ایده بگیرم هم انگیزه 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

16 میلیون کفافتو نمیده ? 😐

نه بخاطر این که میوه فصل بخوام خودم باید بخرم ،آرایشگاه و لباس و وسایل بهداشتی با خودمه ،رستوران و کافه و... با خودمه و سه ملیون هم اجازه خونه میدم و شوهرم یه تیکه میگه ندارم ندارم و فقط ضروریات خونه مثل برنج و روغن و گوشت و شوینده و اینا رو میخره خوب مسلما اگر اینا رو میداد ۱۶ اکی بود 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
ببخشید سوال میپرسم خرج شخصیتون مگه چقدره که ولخرجی هم حساب نمیشه اما حقوقتون کفاف نمیده؟

بخاطر این که میوه فصل بخوام خودم باید بخرم ،آرایشگاه و لباس و وسایل بهداشتی با خودمه ،رستوران و کافه و... با خودمه و سه ملیون هم اجازه خونه میدم و شوهرم یه تیکه میگه ندارم ندارم و فقط ضروریات خونه مثل برنج و روغن و گوشت و شوینده و یه مدل میوه و  اینا رو میخره خوب مسلما اگر اینا رو میداد ۱۶ اکی بود

منم معلمم. ۱۷ میگیرم. بگوقتی خرج زندگی با تو نیست این درآمد خوبیه نمی‌دونم خرجت چیه که این پول کمه ولی من باهاش خوراکی، لباس، کارهای زیبایی و کادو برای بقیه رو انجام میدم حتی گاهی پس انداز هم میکنم.