من مدتی تو یک بخشی کار میکردم. الان فرستادنم یک بخش دیگه. امروز فقط 2 ساعت اونجا بودم اما اینقدر فضاش بد بود، رئیسش از همون اول برخورد بدی داشت (گفت من نیرو رسمی میخوام و این نیرو رو نمیخوام و ببرش و برای رسمی درخواست دادم و....) خیلی هم جدی و خشک و بداخلاق بود. سایر پرسنلش هم یک جوری بودن. اصلا خیلی انرژیش منفی بود. خیلی خشک و اصلا یکجور عجیبی بودن. یکی از همکارا که قرار بود من جاش قرار بگیرم،میگفت اینجا خیلی خوبه، ما مثل یک خانواده هستیم و همش با هم شوخی میکنیم و....
اما والا تنها کسی که شوخی میکرد خودش بود، تنها کسی هم که به شوخی هاش میخندید خودش بود. حتی مقابل شوخی هاش هم بقیه بی توجه بودن و حتی میزدن تو پرش.
اصلا خیلی حالم بد شد. یکی دوساعت بیشتر اونجا نبودم اما به قدری انرژیش سنگین بود که اصلا نگم
بعد همه شون غیر من و اون خانمی که جاش میرم مال یک قوم خاصی هستن. کلا مکان کارم یک قوم خاصی هستن اکثریت. تو بخش قبلی همکارا میگفتن اینا هوای خودشون رو فقط دارن اما تو این بخش بیشتر حس میکنم اینو
نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه اما انگار فقط با خودشونن و با خودشون حرف میزنن و خوب هستن. و به غیر خودشون اهمیت نمیدن
اصلا خیلی بد بود این بخش. تو همین دو ساعت به قدری بد بود که اصلا دلم نمیخواد برم اما نمیتونم
چجوری دوام بیارم؟ 😭😭😭