2777
2789
عنوان

محیط کاری بد

75 بازدید | 6 پست

من مدتی تو یک بخشی کار می‌کردم. الان فرستادنم یک بخش دیگه. امروز فقط 2 ساعت اونجا بودم اما اینقدر فضاش بد بود، رئیسش از همون اول برخورد بدی داشت (گفت من نیرو رسمی میخوام و این نیرو رو نمیخوام و ببرش و برای رسمی درخواست دادم و....) خیلی هم جدی و خشک و بداخلاق بود. سایر پرسنلش هم یک جوری بودن. اصلا خیلی انرژیش منفی بود. خیلی خشک و اصلا یکجور عجیبی بودن. یکی از همکارا که قرار بود من جاش قرار بگیرم،میگفت اینجا خیلی خوبه، ما مثل یک خانواده هستیم و همش با هم شوخی میکنیم و....

اما والا تنها کسی که شوخی می‌کرد خودش بود، تنها کسی هم که به شوخی هاش می‌خندید خودش بود. حتی مقابل شوخی هاش هم بقیه بی توجه بودن و حتی میزدن تو پرش. 

اصلا خیلی حالم بد شد. یکی دوساعت بیشتر اونجا نبودم اما به قدری انرژیش سنگین بود که اصلا نگم 

بعد همه شون غیر من و اون خانمی که جاش میرم مال یک قوم خاصی هستن. کلا مکان کارم یک قوم خاصی هستن اکثریت. تو بخش قبلی همکارا میگفتن اینا هوای خودشون رو فقط دارن اما تو این بخش بیشتر حس میکنم اینو 

نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه اما انگار فقط با خودشونن و با خودشون حرف میزنن و خوب هستن. و به غیر خودشون اهمیت نمیدن 

اصلا خیلی بد بود این بخش. تو همین دو ساعت به قدری بد بود که اصلا دلم نمیخواد برم اما نمیتونم 

چجوری دوام بیارم؟ 😭😭😭

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

ببین به چه چیزی اهمیت میدن رفتارشون چه جوری بهشون اینجوری نزدیک شونزار باهاشون در بیفتی

کاش در بیوفتم بیرونم کنن 

اصلا رئیسش مثلا میخواست بهم آموزش بده. یک جوری برخورد میکردم انگار نوکر و مدیونشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت درست انجام بده محلشون نذار جدی و خشک باش جز مستئل کاری باهشون حرف نزن به کارا یا شوخیاشون بی توجه باش..همکار اسمش روشه زیاد نباید بهش رو داد

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
کاش در بیوفتم بیرونم کنن اصلا رئیسش مثلا میخواست بهم آموزش بده. یک جوری برخورد میکردم انگار نوکر و م ...

ولی خب اینو در نظر بگیر هر جا بری کار کنی همون اول با روی خوش باهات رفتار نمیکنن و باید اون شناخته اتفاق بیفته 

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

ولی خب اینو در نظر بگیر هر جا بری کار کنی همون اول با روی خوش باهات رفتار نمیکنن و باید اون شناخته ا ...

اخه تو بخش قبلی این معضل رو نداشتم و رفتارشون عادی بود. 

بعدشم این همکار سابقشون که داره میره، رفتارشون باهاش رو امروز دیدم دیگه 

اصلا از حرفاش و تعریفاش بیشتر حس اینکه تاکسی حالی فقط بوق بوق میکنه گرفتم. 

حتی ازش پرسیدم وظایف من دقیقا اینجا چیه. گفت هرچی فلانی بگه. یعنی وظیفه ای طبق قانون نداری و هرکاری رو میریزن سرت از خدمتکاری تا کارهای دیگه 

به خدا از تعریف هایی که اون خانم کرد و وضعیتی که دیدم حس میکنم حسابی دهنم آسفالته 

اخه تو بخش قبلی این معضل رو نداشتم و رفتارشون عادی بود. بعدشم این همکار سابقشون که داره میره، رفتارش ...

نمیتونی برگردی بخش قبلی 

ی چیز دیگه اینکه آدم رفتارش با همه یکی نیست شاید بت تو اینجوری نباشن

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد