2777
2789

به بهانه های مختلف میره بیرون مثلا رفته ارایشگاه ۴ عصر رفته هنو نیومده هرچی زنگ میزنم هی میگه ۵ دیقه دیگه میام اما ۵ دیقش شده ۴ ساعت!!!!! 

سرکارم که میره ۲ونیم باید خونه باشه اما ۳ونیم میاد😐😐😐😐 من نمیدونم چه غلطی میکنه هرچی میگم هرجا میری منم ببر هی دعوا راه میندازه 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا به مردان حق نمی‌دم ولی اونا داتسون اینجوریه کلا زیاد نمیشه تو خونه نگهشون داشت

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خب ارایشگا و سرکار که نمیتونی بری دیگه کجا میره

همش بهانس اخه کدوم ارایشگاهی از ۴ عصر تا ۸ شب طول میکشه مگه میخواد مو رنگ کنه!!! سرکارم ک هیچ وقت تاحالا نشده دیر تر از موعد خودش بیاد اما جدیدا هی میپیچونه

ی مدت اصلا ابداااا بهش زنگ نزن

بعدش چی؟ ینی کجا میره هی ذهنم درگیره بخدا تاپیک قبلمم بخون کلا مغزم منحرف شده از دستشون

خواهر به نظرت یکم مشکوک نیست

۴ ساعت آرایشگاه

مگه میخواد اریشگاه بسازه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خواهر به نظرت یکم مشکوک نیست۴ ساعت آرایشگاهمگه میخواد اریشگاه بسازه

اانگامیخواد مو رنگ کنه ک اینقد لفت میده 

ببین مشکوک نیس مثل  شوهر منه حوصله نداره زن بیفته دنبالش خودش میره وقت می گذرونه مثلا میشینه دوساعت با آرایشگاهی حرف میزنه وقتش بگذره یا از سرکار دیر میاد مثلا 

چرا باید هرجا میره تو رو ببره؟ چرا باید ذهنت اینقدر درگیرش باشه که کجا میره... دور از جون پارانویا که نداری ول کن بیچاره رو! با گیر دادن بدتر میشه.

اینجا هم پر از بچه کم سن خاک بر سره که خیال میکنن زناشویی رابطه با دوست اسکل تو پارکشونه و خیانت خیانت راه میندازن حالتو بدتر میکنن‌ 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.